Проблем с AirBag и ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Ultra1914
- Потребител
-
- Кара: куките да го гонят :)
- Мечтае да кара: М3
- Детайли за колата: '99 Е46 320
Проблем с AirBag и ключ
Колеги, помагайте, вкарах се в ебати филма... направих 2-ра диагностика след покупката и пича(диагностика) откри че Аирбеговете дават грешка, от там едно търсене и се оказа че бушона просто е бил свален за да не свети на таблото, като в последствие ми каза - Прее*ан модул на Бег-а който струвал над 700 лева. Е след 1500+ лева набити за колата по обслужване, консумативи и тн. никой неможе да ми каже дали е шибан*я модул или е датчика. Другата "болежка" колата ми дойде с 2 ключа, при запитване до Камор Ауто изваждането само на оригинален ключ е около 300 лева (а комплект 5 ключа със някъф модул бил 800+ лева) е да им се*ем на ключовете ... Малко се отплеснах ... Знам че има теми и писано доста за това, но все пак моля за няк'ъф съвет, При кой да отида за качествена диагностика, кой може да програмира ключове и тн... Много ще съм ви благодарен ако някой даде телефон, адрес или каквото било друго, на някой който наистина разбира на ЛС!
Поздрави, младши ентусиаст!
Поздрави, младши ентусиаст!
Re: Проблем с AirBag и ключ
Лично аз не познавам някой с Е46-ца, на който не му свети AirBag-а на таблото!
Иначе наистина има доста изписано по темата, като проблема най-често идва от датчика намиращ се под пасажерската седалка. Иначе доколкото аз разбрах от нашия и чуждите форуми, аърбезите пак ще се отворят независимо, че дава грешка в датчика, но нека колегите също споделят. За ключа неразбрах, защо искаш още един, като имаш два?

- Ultra1914
- Потребител
-
- Кара: куките да го гонят :)
- Мечтае да кара: М3
- Детайли за колата: '99 Е46 320
По въпроса за ключовете може да се обърнеш към този колега. Имаше тема в платените обяви, но сега нещо не я намирам... 

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Имаше Колега от форума който се занимаваше с ключове.Използвай търсачката.Предполагам че щом твоя ключ работи въпреки окаяния му външен вид,то би могло да се извади електрониката от вътре и да се сложи на друг нов ключ.
Относно бега,не се отчайвай,а просто намери човек да ти направи свястна диагностика и да ти каже къде точно е проблема.Дай инфо от къде си и ще се отзове някой Колега.
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави на всички!!!
Относно бега,не се отчайвай,а просто намери човек да ти направи свястна диагностика и да ти каже къде точно е проблема.Дай инфо от къде си и ще се отзове някой Колега.
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави на всички!!!
и моя ключ беше в такова състояние,отидох при един ключар и ми смени само копчетата,стана като нов,не същите но,поне се натискат.
- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
За ключа това е един вариант:
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNCUT-BMW-REM ... 255c2a2c12
Ако не ти харесва, влизаш в ebay, пишеш "bmw E46 keys" и си избираш.
Поръчваш, нарязваш, слагаш чипа от твоя ключ и си готов.
За бега не мога да ти помогна.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNCUT-BMW-REM ... 255c2a2c12
Ако не ти харесва, влизаш в ebay, пишеш "bmw E46 keys" и си избираш.
Поръчваш, нарязваш, слагаш чипа от твоя ключ и си готов.

За бега не мога да ти помогна.

Аз до колкото знам няма вариант сигналната лампа на еърбега да ти свети на таблото и при удар да се отворят ! Това са ми го казвали поне от 3 сервиза. Дет се вика по-добре да не разбираш на 100%
За съжаление и аз не мога да препоръчам човек и моята я мъчиха, лъгаха системата, чистиха грешки, не знам си кво ефекта беше 1 седмица и пак светна

За съжаление и аз не мога да препоръчам човек и моята я мъчиха, лъгаха системата, чистиха грешки, не знам си кво ефекта беше 1 седмица и пак светна
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Виж на диагностика какво ще ти покаже ,може да е от някоя букса и да не дава добър контакт.
новият ми номер: 0877787835
10 мнения
• Страница 1 от 1