Мнение за масло!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Мнение за масло!!!
Някои кара ли с такова масло и отзиви за него?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Мнение за масло!!!
Аз лично не бих експериментирал с такова масло.
Не че е гаранция, че БМВ маслото или Кастрола са истински и супер качествени, но такава световно неизвестна (поне за мен) марка не бих сипал в моята кола.
ПП: evolution ли е марката?
Всъщност колега защо си се насочил към точно това масло, цените за 10в40 са изгодни и на по-доказаните марки
Не че е гаранция, че БМВ маслото или Кастрола са истински и супер качествени, но такава световно неизвестна (поне за мен) марка не бих сипал в моята кола.
Всъщност колега защо си се насочил към точно това масло, цените за 10в40 са изгодни и на по-доказаните марки

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- pistata9889
- ентусиаст
-
kriso85 написа:Аз лично не бих експериментирал с такова масло.
Колега,марката е Профи-кар,намерих в нета някои данни за маслото.Същността е че несъм в БГ а съм на един остров и смяната на масло го правя на 5000км,че работата на автомобила е повече на место отколкото в движение.Шефа е купил цял варел и ми разрешава да си сменям маслото без да го плащам,и затова се допитвам,ако някои го е пробвал да сподели,Нали се сещаш авантата чиста печалба,но все пак не бих сложил някъв си болкук.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Предполагам си го намерил, но все пак
http://www.profi-tech.com/produkt.php?o ... r=1&v=html . Нито съм го чувал, нито съм го ползвам и за това не мога да помогна
Според рекламата в сайта е добро, но естествено, че няма да си плюят по маслото... http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0a09f229df е тука също видях да се упоменава марката, наред с всички...
Успех 

- pistata9889
- ентусиаст
-
Най-вероятно ще изчакам до смяната и ако никои не сподели лично мнение,ще го пробвам.За сега съм останал с впечатление,от БМВтата които съм имал,че налееш ли скапано масло почва да го бара,барне ли го това направо го точа.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Такова масло в България не съм виждал да се предлага, дори по големите масларници и МЕТРО(
).
В Гърция не е ли евтино БП маслото ?

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- pistata9889
- ентусиаст
-
kriso85 написа:Такова масло в България не съм виждал да се предлага, дори по големите масларници и МЕТРО().
Незнам колега БП несъм ползвал никога,и несъм се интересувал от цената му.И трите БМВта до сега си ги карам с Кастрол.
А на това масло което съм показал горе,на етикета пише БМВ специал,немисля че немска фирма може да си позволи този надпис,просто ей така че им е дошло на акъла!
Последна промяна pistata9889 на 21 Юли 2010, 8:50, променена общо 1 път
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ако искаш да имаш мотор- сипвай си оригиналното бмв масло. тия двг са много чувствителни към маслата и не може да им ръгаш каквото ти падне. това става на редосеялката не село- там и трансформаротрно масло да сложиш- няма грижа, тук обаче не е същия филма....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- pistata9889
- ентусиаст
-
alexsch написа:ако искаш да имаш мотор- сипвай си оригиналното бмв масло. тия двг са много чувствителни към маслата и не може да им ръгаш каквото ти падне. това става на редосеялката не село- там и трансформаротрно масло да сложиш- няма грижа, тук обаче не е същия филма....
Колега неми обяснявай за селскостопански машини,"Селянин съм"

- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Колега нали се сещаш че китаиците прават етикети секви. За тва че ако имаш наблюдение как работят други ДВГ с него и ти харесва слагаи и стискаи палци. 

- pifa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-то си всеки ден
- Мечтае да кара: Кола която не се разваля!!!
Колега слагай смело...още повече че става въпрос за около 5000 км. Нещичко за фирмата и маслото......фирмата е немска и маслото /за сега / се произвижда само там в рафинерията до Гинген, която до 97-98 беше доста по-малка и се ограничаваше с продукцията на масла за мотори/мотоциклети/, различни добавки и разни почистващи препарати!Определено на регионалния и местния пазар бяха по-известни с това.След 98 обаче развиха нещата и тръгнаха нагоре с предлагането на масла за автомобили, камиони, промишлени масла и др.Спечелиха няколко големи търга в национален мащаб и няколко по-малки в Белгия, Швейцария и др. с опцията за изкупуване обратно на отработенното масло в стремеж да са /Eco Oil Refinery/.За маслото.....в общи линии за долен и среден клас ползват базови масла от друга голяма рафинерия доколкото съм информиран/без да споменавам коя е
/ и слагат различни добавки ако мога така да се изразя!По-високия клас всичко се произвежда на място и смея да твърдя /поне това което се продава в германия/ не отстъпва на други по-известни фирми в този бранш!Естествено мнението ми е като на потребител!Карал съм там и тук /взето от там... нямам никакви оплаквания/ сменял съм го между 7000-10000км.пълна синтетика но колата не беше BMW!По евтино е от другите/ЕСТЕСТВЕНО/, но не много, поне не и синтетиката!Надявам се да съм помогнал! 

Опре ли ви яйцето до дупето, вижте дали яйцата не са две!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
pifa написа:Надявам се да съм помогнал!
Благодаря колега,видим ли се имаш

12 мнения
• Страница 1 от 1