Въпрос за задна щора
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Re: Въпрос за задна щора
има ли колеги с задна ел. щора който да кажет дали се пребира автоматично когато сложиш на задна /автомат или ръчка/!?
zlati79 написа:има ли колеги с задна ел. щора който да кажет дали се пребира автоматично когато сложиш на задна /автомат или ръчка/!?
Не, но щората е с много фини дупчици и през деня се вижда в огледалото през нея
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
А чува ли се някакво похлопване от тези щори когато се подрусва колата? Имам предвид има ли някакви елементи по тях, които да имат навика да поскръсват, почукват или да издават какви ли не подобни дразнещи шумове?
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здавейте колеги, извинявам се че ще ползвам темата за личен въпрос, а той е следния:
Прецаками се задната ел. щора не реагира при натискане на копчето. Проверих бушона, здрав и ще трябва да се сваля щората, за да се тръгне от някаде, въпоса ми е как се сваля ел. щора за да се докопам до моторчето и после по веригата? Колата е 2001 седан 330хд, благодаря Ви предварително.
Прецаками се задната ел. щора не реагира при натискане на копчето. Проверих бушона, здрав и ще трябва да се сваля щората, за да се тръгне от някаде, въпоса ми е как се сваля ел. щора за да се докопам до моторчето и после по веригата? Колата е 2001 седан 330хд, благодаря Ви предварително.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
На първа страница от тази тема, втория пост - pazokolarov е дал два линка точно по твоя въпрос, първия от тях е точно за тебангелски написа:... въпоса ми е как се сваля ел. щора за да се докопам до моторчето и после по веригата?...

- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Откъде да си търся и аз щори-и-бей,дару,авто хит,дайте съвети,че не ми се затъмняват стъклата.Каква е цената на оригиналните и заслужава ли си да се дават пари за други.
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2