неустойчива на пътя???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: неустойчива на пътя???
Забравих да уточня, че говоря за нестабилна задница след преминаване по неравности и леки завой...колегата ludia скоро имаше точно такъв проблем (даже имаше тема пусната).
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
adko001 написа:колеги, вчера се прибирам по магистрала ''Тракия'' иостанах учуден, при скорост около 120-150 колата се клати/люля като корабче, духаше леко вятър обаче, но не смятам че дори и да духа, колата трябва да е толкова неустойчива... .....
Момчета, четете какво пише в темата и за какво пита човека. Това, което споделяте вероятно е вярно, но не е по проблема на човека.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Колега иди и си направи шоков тест на амортисьорите , после я вдигат с подемника и гледат ходовата част ,лашкат/клатят и ти правят списък на това което е за смяна ...
Иначе другото е "хвърляне на боб"
Иначе другото е "хвърляне на боб"

колега, или имаш проблеми с амортисьорите или си попаднал в участъка с коловизите. Вчера минах от там. Аз съм със 17ки и как увлича волана с висока скорост ... добре че го държах здраво. Тва не е магистрала мамито й, междуградските пътища с по-добри.
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
2 нови предни амортисьора BILSTEIN и колата е в страхотно състояние, даже я пробвах по Тракия пак, тъй като ми беше на път със 170-80
спиииии, по-натам и задни BILSTEIN съм и обещал 

- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
adko001 написа:колеги, вчера се прибирам по магистрала ''Тракия'' иостанах учуден, при скорост около 120-150 колата се клати/люля като корабче, духаше леко вятър обаче, но не смятам че дори и да духа, колата трябва да е толкова неустойчива... Веднага ми присветна нещо за амортесьорите, не съм ходил на шок теста, при натиск не ми се виждат да са свършили чак толкоз, но като цяло си мисля че от тях идва проблема
![]()
![]()
може и да са изпуснали, и др път ми се е случвало да ми се поклаща, но мислех че е нормално, та ме интересува какво евентуално да погледна освен амортесьорите, отварям 1 скобка че те са на 35000/40000 км и явно са здали багажа
На 35000/40000км да заминат

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
bochogogogo написа:adko001 написа:колеги, вчера се прибирам по магистрала ''Тракия'' иостанах учуден, при скорост около 120-150 колата се клати/люля като корабче, духаше леко вятър обаче, но не смятам че дори и да духа, колата трябва да е толкова неустойчива... Веднага ми присветна нещо за амортесьорите, не съм ходил на шок теста, при натиск не ми се виждат да са свършили чак толкоз, но като цяло си мисля че от тях идва проблема
![]()
![]()
може и да са изпуснали, и др път ми се е случвало да ми се поклаща, но мислех че е нормално, та ме интересува какво евентуално да погледна освен амортесьорите, отварям 1 скобка че те са на 35000/40000 км и явно са здали багажа
На 35000/40000км да заминат![]()
![]()
до данни на човека, който ми я продаде

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2