въпрос за АСЦ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 325i

въпрос за АСЦ

Мнение от vitaliss » 11 Юни 2010, 21:38

знам че феислифта вече е с ДСЦ и като го задаржиш святка индикацията за рачната в жълто.. но на един приятел бмв-то е след феиса и е с копче АСЦ и пак деиства като го задаржиш не би ли трябвало да е с ДСЦ в тоя случаи.. и тои казва че като се задаржи ставало нещо като шпер което малко ме самнява . смених двигателя ми от 318и 99г. на 325ци 06.2001г. прехвалихме всичко но ми направи впечатление че моето копче за АСЦ-то е по голямо като го гледаш отван а на 325ци е по маничко но отзаде е цяла платка дълга 15 см. т.е от единия краи до другия.. на нея сащо има едно копче на което има нарисувано говорителче и това е... ако прекарам инсталацията с др копче от 325ци дали няма да ми светне и на мене индикацията за ръчната :dummy: :dummy: :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Re: въпрос за АСЦ

Мнение от stilko » 14 Юни 2010, 14:32

:mhihi: Не е само от копчето колега. Трябва да смениш и ABS/ASC с ABS/DSC. Копчето е едно и също, без значение дали е ASC или DSC, само надписа е различен (6 и 7 от първата схема). При теб е само бутон, а при приятеля ти е "Switch unit, centre console", защото има и Hi-Fi система (втората схема). Затова бутона му е по-малък. Но принципа му на работа е еднакъв.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 325i

Re: въпрос за АСЦ

Мнение от vitaliss » 14 Юни 2010, 20:30

mersi za otgovora :wave:

Назад към E46