два проблема?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

два проблема?

Мнение от nikim69 » 26 Апр 2010, 23:11

Здр,фенове информирайте ме относно проблем в загряването на автомобила ми(е-46 320и)
Докато загрее до синята линия му играят оборотите и дори понякога угасва.След като мине синия сектор всичко работи нормално ,продавача ме посъветва да я загравям на место 5.6 минути.Като се прибирам и я угася се чува некакъв звук от мотора (като че ли от реле)за 5.6 секунди.
И втория: Като пусна по резко съединителя се чува туп откъм диференциала,това некакви тампони ли са износени?Колата е на 189000.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M Tech 2
Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

Re: два проблема?

Мнение от SaRsEmA » 27 Апр 2010, 8:30

Колега, всичките ти проблеми ги има във форума.Ползвай търсачката ;-)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Re: два проблема?

Мнение от pistata9889 » 27 Апр 2010, 15:44

nikim69 написа:Здр,фенове информирайте ме относно проблем в загряването на автомобила ми(е-46 320и)
Докато загрее до синята линия му играят оборотите и дори понякога угасва.След като мине синия сектор всичко работи нормално ,продавача ме посъветва да я загравям на место 5.6 минути.Като се прибирам и я угася се чува некакъв звук от мотора (като че ли от реле)за 5.6 секунди.
И втория: Като пусна по резко съединителя се чува туп откъм диференциала,това некакви тампони ли са износени?Колата е на 189000.

Тук сме ентусиасти,горе в десния ъгъл има едно поленце "Търсачка" цъкаш на него пишеш си проблема,избираш къде точно да се търси и си ти.Приятно четене,и добре дошъл във форума. :yes: А и да не забравя мини първо през ПРАВИЛАТА!!!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Назад към E46