два проблема?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
два проблема?
Здр,фенове информирайте ме относно проблем в загряването на автомобила ми(е-46 320и)
Докато загрее до синята линия му играят оборотите и дори понякога угасва.След като мине синия сектор всичко работи нормално ,продавача ме посъветва да я загравям на место 5.6 минути.Като се прибирам и я угася се чува некакъв звук от мотора (като че ли от реле)за 5.6 секунди.
И втория: Като пусна по резко съединителя се чува туп откъм диференциала,това некакви тампони ли са износени?Колата е на 189000.
Докато загрее до синята линия му играят оборотите и дори понякога угасва.След като мине синия сектор всичко работи нормално ,продавача ме посъветва да я загравям на место 5.6 минути.Като се прибирам и я угася се чува некакъв звук от мотора (като че ли от реле)за 5.6 секунди.
И втория: Като пусна по резко съединителя се чува туп откъм диференциала,това некакви тампони ли са износени?Колата е на 189000.
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Re: два проблема?
Колега, всичките ти проблеми ги има във форума.Ползвай търсачката ;-)
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: два проблема?
nikim69 написа:Здр,фенове информирайте ме относно проблем в загряването на автомобила ми(е-46 320и)
Тук сме ентусиасти,горе в десния ъгъл има едно поленце "Търсачка" цъкаш на него пишеш си проблема,избираш къде точно да се търси и си ти.Приятно четене,и добре дошъл във форума.

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
3 мнения
• Страница 1 от 1