смяна масло на скорости на E46 AVTOMATIK
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- juliantiger
- Потребител
-
смяна масло на скорости на E46 AVTOMATIK
предстои смяна на маслото на Е46 98 год 318i на скоростите а те са AVTOMATIK, някой дали знае колко струва тая смяна и каде да я направя, че "майстори много". Какаво масло се слада, колко литра, има ли специален начин за смяната, дочух че се правело някакво продухване, кажете ако сте запознати.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: смяна масло на скорости на E46 AVTOMATIK
Аз на мойта ще го сменям след около 10 000км.Разбрал съм се с майстора ми и каза, че ще ми струва максимум 300лв.Това включва маслото филтъра и работа.Зависело какво е маслото.На диагностиката ми показа, че има 78% вискозитет.Иначе нямам проблеми с превключването на скоростите.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
juliantiger написа:предстои смяна на маслото на Е46 98 год 318i на скоростите а те са AVTOMATIK, някой дали знае колко струва тая смяна и каде да я направя, че "майстори много". Какаво масло се слада, колко литра, има ли специален начин за смяната, дочух че се правело някакво продухване, кажете ако сте запознати.
Добре дошъл във форума и честита нова "жена"!
И за да избегнеш подобни на моя моя на моя пост "конси евангелия" хокания и заключени теми от модераторите, те съветявам най-приятелски преди да пуснеш нова тема, да изтормозиш максимално е те тзи функцийка на форума:
(виж прикачения файл)
защото е много изнервящо да гледащак се появяват едни и същи теми с всеки новодошъл във форума и същността на форума се загубва някъде в безбройните безмислени писания.
Извинявам се за назидателния тон, ако така изглежда.
П.С. За маслото на автоматика можеш да потърсиш за още информация и в подфорума на Е39. Те са със същите скоростни кутии като нашите.

това ще си го запиша някъде
колега , ако има нещо ново по темата може да използваш тази която съм посочил
и колегата преди мен е прав
5 мнения
• Страница 1 от 1