ОТКРАДНАХА МИ НАВИГАЦИЯТА,
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Re: ОТКРАДНАХА МИ НАВИГАЦИЯТА,
notarialna pokana -no nqma hi` da se wpregnat
трябва да имаш Протокол от полицията
и с него .... ако не им дадеш на застрахователите- наистина само ще ти се смеят
ако си извикал полиция и е заведено като престъпление и т.н.
имаш си пълното право да си искаш обезщетението
едно такова дело е 6месеца ... има няколко стотин лева разходи -които губещия ще покрие
те затова са толкова отворени -защото играят на риск ,че малко хора ще рискуват още !

едно такова дело е 6месеца ... има няколко стотин лева разходи -които губещия ще покрие
те затова са толкова отворени -защото играят на риск ,че малко хора ще рискуват още !

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
най-лошото е че крадците са тъпи газове и си мислят че това от пред е навигация. а то е просто един монитор.
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Колега купи си 2 ДИН и един адаптер за тяблото и си готов
А ония П...4ета искат Олово

А ония П...4ета искат Олово

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
gocho_ написа:notarialna pokana -no nqma hi` da se wpregnat
Стига, надъхва момчето. Във всяка една полица си пише точно и ясно,че липсващи части не се покриват, ако е счупена или откъртена ще се плати, така че стига му говори глупости само да се надъха и да съжалява после. Няма компания в БГ която да плати такова нещо, поради факта,че едно време така се правеха номерата сваляш си ЦД-то чупиш джама, и ти плащат и стъкло и ЦД. Как да плащат после, как да са сигурни,че не я е свалил сам да изкара една хилядарка, много филми гледаш да знаеш

- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Вярно е че е упоменато че : (в свободен текст го пресъздавам) Ако липсва цялата част не се покрива, единственото което покриват ако липсва е самата кола!
Колкото и дребнаво да звучи мене ме отарашиха за болт от главина и капаче на системата за миене на фарове, ама макар да не може да се сравни с това да ти изкормят навигацията , всеки знае какво е чувството като излезеш на сутринта и си видиш колата отарашена / изкормена .... и не само на БМВ-та, гледам на много коли почна да се краде части от тях и не знам до къде ще стигне... малко
ама ме грабна емоцията като прочетох темата на колегата!!
.... да им изсъхнат ръчичките ДАНО !! Ако ще и деца хранят с този занаят не признавам и не прощавам! 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
kelemety написа:Вярно е че е упоменато че : (в свободен текст го пресъздавам) Ако липсва цялата част не се покрива, единственото което покриват ако липсва е самата кола!
Колкото и дребнаво да звучи мене ме отарашиха за болт от главина и капаче на системата за миене на фарове, ама макар да не може да се сравни с това да ти изкормят навигацията , всеки знае какво е чувството като излезеш на сутринта и си видиш колата отарашена / изкормена .... и не само на БМВ-та, гледам на много коли почна да се краде части от тях и не знам до къде ще стигне... малко
ама ме грабна емоцията като прочетох темата на колегата!!
![]()
![]()
![]()
.... да им изсъхнат ръчичките ДАНО !! Ако ще и деца хранят с този занаят не признавам и не прощавам!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Е46 , болт от главината на колелото, дето захваща джантата, сега съм с един по малко и ще ида да си купя, а не да крада от другите Е46 пред блока ! 

- gocho_
- младши ентусиаст
-
тони6600 написа:gocho_ написа:notarialna pokana -no nqma hi` da se wpregnat
Стига, надъхва момчето. Във всяка една полица си пише точно и ясно,че липсващи части не се покриват, ако е счупена или откъртена ще се плати, така че стига му говори глупости само да се надъха и да съжалява после. Няма компания в БГ която да плати такова нещо, поради факта,че едно време така се правеха номерата сваляш си ЦД-то чупиш джама, и ти плащат и стъкло и ЦД. Как да плащат после, как да са сигурни![]()
![]()
,че не я е свалил сам да изкара една хилядарка, много филми гледаш да знаеш
![]()
Не се обиждай колега ,ама ти спечели класацията за най плиткоумно мнение тази седмица

На мен ми разбиха колата ,имаше липси и ми ги платиха от компанията

Аз съм си правил застраховката , роботя с компанията от години ,правя си на мойте коли и на приятели/познати също, въпреки това ,неможахме първоначално да се спогодим (за размера на сумата) и ходих да говоря с адвоката , но се разбрахме без съдилища.
Те застрахователите наистина си правят каквото ,защото никой не си търси правата!
Щом има насилствено проникване в автомобила и има откраднати части (предварително снимани/застраховани) - те се плащат (ако не е опоменато друго в полицата) /задължително установено с протокол от полицията , платена държавна такса 5лв и заведено ,като престъпление/.
Забележка: Не се плащат външни части които се демонтират без да се проникне в автомобила (лайстни).
п.с.: фарове би трябвало да се плащат защото се отваря предния капак за да ги демонтираш (по думите на застраховател)
и моля без кухи изказвания от рода на : "те как да са сигурни" - ако искат да са сигурни.
То МВР от дават документ ,че се води следстие , ти си тъжител и т.н. ,пък застрахователите ,ако искат да са сигурни

Нали разбирате ,че не толерирам никакви измами -те застр. затова се скатават ,защото има хора които играят на дребно за наяколкостотин лева , и заради тях всички коректни клиенти после страдаме

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
gocho_ написа:тони6600 написа:gocho_ написа:notarialna pokana -no nqma hi` da se wpregnat
Стига, надъхва момчето. Във всяка една полица си пише точно и ясно,че липсващи части не се покриват, ако е счупена или откъртена ще се плати, така че стига му говори глупости само да се надъха и да съжалява после. Няма компания в БГ която да плати такова нещо, поради факта,че едно време така се правеха номерата сваляш си ЦД-то чупиш джама, и ти плащат и стъкло и ЦД. Как да плащат после, как да са сигурни![]()
![]()
,че не я е свалил сам да изкара една хилядарка, много филми гледаш да знаеш
![]()
Не се обиждай колега ,ама ти спечели класацията за най плиткоумно мнение тази седмица![]()
На мен ми разбиха колата ,имаше липси и ми ги платиха от компанията![]()
Аз съм си правил застраховката , роботя с компанията от години ,правя си на мойте коли и на приятели/познати също, въпреки това ,неможахме първоначално да се спогодим (за размера на сумата) и ходих да говоря с адвоката , но се разбрахме без съдилища.
Те застрахователите наистина си правят каквото ,защото никой не си търси правата!
Щом има насилствено проникване в автомобила и има откраднати части (предварително снимани/застраховани) - те се плащат (ако не е опоменато друго в полицата) /задължително установено с протокол от полицията , платена държавна такса 5лв и заведено ,като престъпление/.
Забележка: Не се плащат външни части които се демонтират без да се проникне в автомобила (лайстни).
п.с.: фарове би трябвало да се плащат защото се отваря предния капак за да ги демонтираш (по думите на застраховател)
и моля без кухи изказвания от рода на : "те как да са сигурни" - ако искат да са сигурни.
То МВР от дават документ ,че се води следстие , ти си тъжител и т.н. ,пък застрахователите ,ако искат да са сигурни![]()
Нали разбирате ,че не толерирам никакви измами -те застр. затова се скатават ,защото има хора които играят на дребно за наяколкостотин лева , и заради тях всички коректни клиенти после страдаме

Първо, щом правиш и на приятели да разбирам ли,че си брокер или агент към някоя компания???Не ми казвай кое било плиткоумно и кое не?Ако си толкова отворен с твоя адвокат вземи да ми дадеш неговия телефон да видим какво ще ме посъветва това абсолютно сериозно ти го казвам, и към коя компания си застрахован,че са ти свалили от колата,че са ти го платили, ще съм ти адски благодарен да ми обясниш може и на ЛС да не му спапим повече в темата. Само дай номера на твоя адвокат и коя компания си застрахован да се преместим там тук в темата

- gocho_
- младши ентусиаст
-
Мисля ,че форума е да си помагаме и да черпим опит 1 от друг , и разбира се че ще го насърча да си търси правата
Съжалявам ако съм те засегнал колега ,не се сърди , все пак имаш лично съобщение с отговор на въпросите които попита.

Съжалявам ако съм те засегнал колега ,не се сърди , все пак имаш лично съобщение с отговор на въпросите които попита.

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Колега моите съболезнования за навигацията ти. Но пък добрече не са ти взели и друго.
Понякога се спуквам от смях като чета "постовете" ви.
Има много НЕ компетентни лица

Понякога се спуквам от смях като чета "постовете" ви.
Има много НЕ компетентни лица

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Незнам как бих се почуствал ако стана сутринта и си видя колата разкикерена и без навигация направо неискам даси го помисля

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2