ОТКРАДНАХА МИ НАВИГАЦИЯТА,

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Re: ОТКРАДНАХА МИ НАВИГАЦИЯТА,

Мнение от gocho_ » 10 Апр 2010, 0:22

notarialna pokana -no nqma hi` da se wpregnat
трябва да имаш Протокол от полицията
и с него .... ако не им дадеш на застрахователите- наистина само ще ти се смеят
ако си извикал полиция и е заведено като престъпление и т.н.
имаш си пълното право да си искаш обезщетението :yes:
едно такова дело е 6месеца ... има няколко стотин лева разходи -които губещия ще покрие
те затова са толкова отворени -защото играят на риск ,че малко хора ще рискуват още !
:duel:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokakabana » 10 Апр 2010, 9:08

най-лошото е че крадците са тъпи газове и си мислят че това от пред е навигация. а то е просто един монитор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 10 Апр 2010, 9:13

Колега купи си 2 ДИН и един адаптер за тяблото и си готов :yes:
А ония П...4ета искат Олово :bang: :bang: :bang:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 11 Апр 2010, 17:48

gocho_ написа:notarialna pokana -no nqma hi` da se wpregnat
едно такова дело е 6месеца ... има няколко стотин лева разходи -които губещия ще покрие
те затова са толкова отворени -защото играят на риск ,че малко хора ще рискуват още !

Стига, надъхва момчето. Във всяка една полица си пише точно и ясно,че липсващи части не се покриват, ако е счупена или откъртена ще се плати, така че стига му говори глупости само да се надъха и да съжалява после. Няма компания в БГ която да плати такова нещо, поради факта,че едно време така се правеха номерата сваляш си ЦД-то чупиш джама, и ти плащат и стъкло и ЦД. Как да плащат после, как да са сигурни,че не я е свалил сам да изкара една хилядарка, много филми гледаш да знаеш :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kelemety » 11 Апр 2010, 19:49

Вярно е че е упоменато че : (в свободен текст го пресъздавам) Ако липсва цялата част не се покрива, единственото което покриват ако липсва е самата кола!
:ranting: Колкото и дребнаво да звучи мене ме отарашиха за болт от главина и капаче на системата за миене на фарове, ама макар да не може да се сравни с това да ти изкормят навигацията , всеки знае какво е чувството като излезеш на сутринта и си видиш колата отарашена / изкормена .... и не само на БМВ-та, гледам на много коли почна да се краде части от тях и не знам до къде ще стигне... малко :OT: ама ме грабна емоцията като прочетох темата на колегата!! :censored: :censored: :censored: :censored: .... да им изсъхнат ръчичките ДАНО !! Ако ще и деца хранят с този занаят не признавам и не прощавам! :censored:
Изображение
Rear Wheel Driven

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Апр 2010, 23:33

kelemety написа:Вярно е че е упоменато че : (в свободен текст го пресъздавам) Ако липсва цялата част не се покрива, единственото което покриват ако липсва е самата кола!
:ranting: Колкото и дребнаво да звучи мене ме отарашиха за болт от главина и капаче на системата за миене на фарове, ама макар да не може да се сравни с това да ти изкормят навигацията , всеки знае какво е чувството като излезеш на сутринта и си видиш колата отарашена / изкормена .... и не само на БМВ-та, гледам на много коли почна да се краде части от тях и не знам до къде ще стигне... малко :OT: ама ме грабна емоцията като прочетох темата на колегата!! :censored: :censored: :censored: :censored: .... да им изсъхнат ръчичките ДАНО !! Ако ще и деца хранят с този занаят не признавам и не прощавам! :censored:
:OT: Какъв "болт от главина" бе колега са ти взели и на каква кола, че ми стана интересно? :shock:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kelemety » 11 Апр 2010, 23:56

Е46 , болт от главината на колелото, дето захваща джантата, сега съм с един по малко и ще ида да си купя, а не да крада от другите Е46 пред блока ! :dummy:
Изображение
Rear Wheel Driven

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gocho_ » 12 Апр 2010, 14:05

тони6600 написа:

Стига, надъхва момчето. Във всяка една полица си пише точно и ясно,че липсващи части не се покриват, ако е счупена или откъртена ще се плати, така че стига му говори глупости само да се надъха и да съжалява после. Няма компания в БГ която да плати такова нещо, поради факта,че едно време така се правеха номерата сваляш си ЦД-то чупиш джама, и ти плащат и стъкло и ЦД. Как да плащат после, как да са сигурни :shock: :?: :?: ,че не я е свалил сам да изкара една хилядарка, много филми гледаш да знаеш :shock: :D

Не се обиждай колега ,ама ти спечели класацията за най плиткоумно мнение тази седмица :!:
На мен ми разбиха колата ,имаше липси и ми ги платиха от компанията :!:
Аз съм си правил застраховката , роботя с компанията от години ,правя си на мойте коли и на приятели/познати също, въпреки това ,неможахме първоначално да се спогодим (за размера на сумата) и ходих да говоря с адвоката , но се разбрахме без съдилища.
Те застрахователите наистина си правят каквото ,защото никой не си търси правата!
Щом има насилствено проникване в автомобила и има откраднати части (предварително снимани/застраховани) - те се плащат (ако не е опоменато друго в полицата) /задължително установено с протокол от полицията , платена държавна такса 5лв и заведено ,като престъпление/.
Забележка: Не се плащат външни части които се демонтират без да се проникне в автомобила (лайстни).
п.с.: фарове би трябвало да се плащат защото се отваря предния капак за да ги демонтираш (по думите на застраховател)

и моля без кухи изказвания от рода на : "те как да са сигурни" - ако искат да са сигурни.
То МВР от дават документ ,че се води следстие , ти си тъжител и т.н. ,пък застрахователите ,ако искат да са сигурни :!:
Нали разбирате ,че не толерирам никакви измами -те застр. затова се скатават ,защото има хора които играят на дребно за наяколкостотин лева , и заради тях всички коректни клиенти после страдаме :!:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 12 Апр 2010, 18:16

gocho_ написа:
тони6600 написа:

Стига, надъхва момчето. Във всяка една полица си пише точно и ясно,че липсващи части не се покриват, ако е счупена или откъртена ще се плати, така че стига му говори глупости само да се надъха и да съжалява после. Няма компания в БГ която да плати такова нещо, поради факта,че едно време така се правеха номерата сваляш си ЦД-то чупиш джама, и ти плащат и стъкло и ЦД. Как да плащат после, как да са сигурни :shock: :?: :?: ,че не я е свалил сам да изкара една хилядарка, много филми гледаш да знаеш :shock: :D

Не се обиждай колега ,ама ти спечели класацията за най плиткоумно мнение тази седмица :!:
На мен ми разбиха колата ,имаше липси и ми ги платиха от компанията :!:
Аз съм си правил застраховката , роботя с компанията от години ,правя си на мойте коли и на приятели/познати също, въпреки това ,неможахме първоначално да се спогодим (за размера на сумата) и ходих да говоря с адвоката , но се разбрахме без съдилища.
Те застрахователите наистина си правят каквото ,защото никой не си търси правата!
Щом има насилствено проникване в автомобила и има откраднати части (предварително снимани/застраховани) - те се плащат (ако не е опоменато друго в полицата) /задължително установено с протокол от полицията , платена държавна такса 5лв и заведено ,като престъпление/.
Забележка: Не се плащат външни части които се демонтират без да се проникне в автомобила (лайстни).
п.с.: фарове би трябвало да се плащат защото се отваря предния капак за да ги демонтираш (по думите на застраховател)

и моля без кухи изказвания от рода на : "те как да са сигурни" - ако искат да са сигурни.
То МВР от дават документ ,че се води следстие , ти си тъжител и т.н. ,пък застрахователите ,ако искат да са сигурни :!:
Нали разбирате ,че не толерирам никакви измами -те застр. затова се скатават ,защото има хора които играят на дребно за наяколкостотин лева , и заради тях всички коректни клиенти после страдаме :!:

:OT:
Първо, щом правиш и на приятели да разбирам ли,че си брокер или агент към някоя компания???Не ми казвай кое било плиткоумно и кое не?Ако си толкова отворен с твоя адвокат вземи да ми дадеш неговия телефон да видим какво ще ме посъветва това абсолютно сериозно ти го казвам, и към коя компания си застрахован,че са ти свалили от колата,че са ти го платили, ще съм ти адски благодарен да ми обясниш може и на ЛС да не му спапим повече в темата. Само дай номера на твоя адвокат и коя компания си застрахован да се преместим там тук в темата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gocho_ » 12 Апр 2010, 21:18

Мисля ,че форума е да си помагаме и да черпим опит 1 от друг , и разбира се че ще го насърча да си търси правата :!:
Съжалявам ако съм те засегнал колега ,не се сърди , все пак имаш лично съобщение с отговор на въпросите които попита.

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 13 Апр 2010, 8:34

Колега моите съболезнования за навигацията ти. Но пък добрече не са ти взели и друго. :cry:

:OT:
Понякога се спуквам от смях като чета "постовете" ви.
Има много НЕ компетентни лица
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 13 Апр 2010, 9:49

Незнам как бих се почуствал ако стана сутринта и си видя колата разкикерена и без навигация направо неискам даси го помисля :banghead: :banghead: :banghead:

Предишна

Назад към E46