проблем свещите не се равиват

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Re: проблем свещите не се равиват

Мнение от kliuna » 17 Мар 2010, 2:03

това е удобен вариант ако се скъса :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-то си всеки ден
Мечтае да кара: Кола която не се разваля!!!

Мнение от pifa » 17 Мар 2010, 11:36

viewtopic.php?f=34&t=190166
Колега ето това сполетя и мен.....имах късмет че поне още работи пущината нищо че се скъса но от тогава сменихме на 2-ма приятели вече и горе-долу нещата стоят така.....

Преди да почнеш да отвиваш свещите напръскваш обилно в основата на свеща от 5-до 10 секунди от замразяващ спрей и след около 30-40 секунди напъваш да чуеш заветното "цък" което означава че е отлепила....от там нататък много внимателно по четвърт оборот и снабден вече с каквото имаш под ръка /например WD40/пръскаш и пак напред -назад по четвърт оборот и така докато излезе свеща!Ще забележиш че на повечето резбата е повлякла и за това е хубаво ако имаш медчик преди да завиеш новите да го прекараш през резбата на свеща за да няма проблеми с навиванео на новата!

Това е от мен за сега ако е нужно допълнително инфо.....насреща съм!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Опре ли ви яйцето до дупето, вижте дали яйцата не са две!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каките да се нервят :+)
Мечтае да кара: трошки!

Мнение от lucifer_bmw » 06 Апр 2010, 23:33

Колега отиваш в най-близкия оторозиран сервиз като ти скъсат свещ свеща ще се е скъсала при тях те поемат отговорността ултра звук сваляне на главата :mrgreen: :D :lol: ей тва е пиниза а иначе това запичане на свещите се получава понеже не се мажат с медна смазка при смяната която между другото е задължителна по принцип но...........всичко се случва успех!!! :yes:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!

Предишна

Назад към E46