Връзка м/у телефон и aудиото на колата за да говоря Handsfre
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- madzharov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M3, M5, M6
Връзка м/у телефон и aудиото на колата за да говоря Handsfre
Здравейте,
Имам Айфон, който иска да го вържа с аудиото на колата за да мога да говоря от него Handsfree, докато шофирам. Някой знае ли дали това може да стане чрез директна връзка или трябва да се купуват допълнителни устройства. Аз имам вградени бутони на волана за телефон и имам някакво устройство на подлакътника. Струва ми се че ми липсва някакъв кабел който да върже телефона и колата. Може би бъркам? Може ли връзката да стане чрез блутут?
Съжалявам ако не съм успял да дам точно определение на моя проблем, но не съм много вещ на тази темата и затова се допитвам до вас,
Благодаря ви колеги,
Филип
Имам Айфон, който иска да го вържа с аудиото на колата за да мога да говоря от него Handsfree, докато шофирам. Някой знае ли дали това може да стане чрез директна връзка или трябва да се купуват допълнителни устройства. Аз имам вградени бутони на волана за телефон и имам някакво устройство на подлакътника. Струва ми се че ми липсва някакъв кабел който да върже телефона и колата. Може би бъркам? Може ли връзката да стане чрез блутут?
Съжалявам ако не съм успял да дам точно определение на моя проблем, но не съм много вещ на тази темата и затова се допитвам до вас,
Благодаря ви колеги,
Филип
Re: Връзка м/у телефон и aудиото на колата за да говоря Handsfre
Здравей
Под вградени бутони имаш тези в предвид, които са на волана нали така ?
И аз имам там копче за разговор, но мисля че трябва аудио система, която да го поддържа.
Не съм сигурен, но това може би би свършило работа
http://carlink.hid.bg/
Под вградени бутони имаш тези в предвид, които са на волана нали така ?
И аз имам там копче за разговор, но мисля че трябва аудио система, която да го поддържа.
Не съм сигурен, но това може би би свършило работа
http://carlink.hid.bg/
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Ако имаш издадени решетки зад предния плафон това е микрофон,под подлакътника е устройството(нз как е казва).Виж в папката на колата трябва да имаш кнжка за тел.Отваряш и четеш как се свързва тел. с блутут
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
madzharov написа:Аз имам вградени бутони на волана за телефон и имам някакво устройство на подлакътника. Струва ми се че ми липсва някакъв кабел който да върже телефона и колата. Може би бъркам? Може ли връзката да стане чрез блутут?
Извади тази вложка, която е под подлакътника и виж какъв е инвентарния номер (и за какъв модел телефон е).
Ако нямаш книжка в колата за тази ситема, влез в realoem.com и търси с номенклатурния номер за да разбереш каква е системата и дали е с блутут или само с хендсфри.
- madzharov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M3, M5, M6
Благодаря на всички за помощта, страхотни сте!!
Филип
Филип
5 мнения
• Страница 1 от 1