Разбиха ми колата днес ... та да ви питам за барчето нещо...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Re: Разбиха ми колата днес ... та да ви питам за барчето нещо...
Е те от Дару могат да ми кажат примерно 600-700лв за тая конзола с телефона ... като отида с тая фактура в Лев Инс ... какво правим, ако се хванат за главата и откажат да я плащат?
без реклами в подписа...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Има праг на фактурната стойност-това е лошото но на експертна оценка,едни кисели старци оценяват няма да ти дадат повече според.Зависи и колко е нова колата.....
- MaXo
- ентусиаст
-
Не искам да рискувам да плащам фактури на Дару, които Лев Инс не иска да покрие ... и по експертна оценка мисля да мина и после да си търся части.
без реклами в подписа...

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Сори за инцидента,аз те съветвам да не правиш експертна,че винаги сме назад от това,ако си с валутно каско направо им казваш да те пращат в Дару,там ще си оправат всичко.На мен лятото ми бяха откъртили страничното огледалото и каското(не съм към Лев) си пое всичко,от доставката до монтажа,ако бях минал експерта щеше да покрие сигорно боята и монтажа другото се сети кой го поема.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
fen_na_bmw написа:Сори за инцидента,аз те съветвам да не правиш експертна,че винаги сме назад от това,ако си с валутно каско направо им казваш да те пращат в Дару,там ще си оправат всичко.На мен лятото ми бяха откъртили страничното огледалото и каското(не съм към Лев) си пое всичко,от доставката до монтажа,ако бях минал експерта щеше да покрие сигорно боята и монтажа другото се сети кой го поема.
Точно това имах предвид и аз

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Просто ги попитай колко % от ф-на стойност на частите покриват за 8-10год. автомобил.
на колкото ти е колата там
Имай впредвид ,че плащат по цени на "алтернативни части" по-точно стъкло на Кобра
Иначе конзолата е производство само на БМВ - следователно цена на конзолата х ....%
(като в повечето случаи няма да признаят цената на Дару ако е по-висока от тази по Шваке и ще гледат по каталога
)
на колкото ти е колата там

Имай впредвид ,че плащат по цени на "алтернативни части" по-точно стъкло на Кобра

Иначе конзолата е производство само на БМВ - следователно цена на конзолата х ....%
(като в повечето случаи няма да признаят цената на Дару ако е по-висока от тази по Шваке и ще гледат по каталога

- MaXo
- ентусиаст
-
Пуснах я по експертна оценка ... ще разбера сега как плащат Лев Инс ... нещо вече спряха да се респектират крадците от застрахователи ... ако и не плащат като хората ... то от къв зор да си застрахова човек колата, като трябва да я държи на паркинг.
без реклами в подписа...

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ами да така е аз за това я държа моята на гараж, че до сега сигурно само купето щеше да е останало.... деб* и крадливото племе 
П.П и като си сменях бронята като видях как се сваля за 2 мин мн неща ми се изясниха

П.П и като си сменях бронята като видях как се сваля за 2 мин мн неща ми се изясниха
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2