относно таралежа

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

относно таралежа

Мнение от go6o03 » 26 Яну 2010, 22:02

колеги начинаеш съм и немога да се справя с тарсачката моля испратете ми линк каде се намира таралежа.парното неспира да духа сигорно е от него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: относно таралежа

Мнение от pazokolarov » 27 Яну 2010, 13:45

go6o03 написа:колеги начинаеш съм и немога да се справя с тарсачката моля испратете ми линк каде се намира таралежа.парното неспира да духа сигорно е от него.

Като въведдеш "таралеж" за търсене във форума Е46 и чекнеш да ти покаже резултатите в теми, не в мнения, ще ти изкара доста материал за размишление :lol:
Опиши малко по-точно проблема си и кажи каква е колата и годината на производство по ВИН-а (не датата на първата регистрация).
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320Д
Мечтае да кара: Е46

Мнение от texasli16 » 04 Фев 2010, 1:11

Колега go6o03 извинявай че ти ползвам темата.При мен пък има друг проблем (потърсих с търсачката обаче няма),има две букви на екрана на климатроника NC ,по принцип трябва да си пише градуса на който е нагласен да духа,поне аз така мисля....Това дали е някъв проблем и евентуално ако е проблем как може да се оправи??? Благодаря ви предварително колеги... :yes:
Zeki DENIZ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 05 Фев 2010, 19:12

texasli16 написа:Колега go6o03 извинявай че ти ползвам темата.При мен пък има друг проблем (потърсих с търсачката обаче няма),има две букви на екрана на климатроника NC ,по принцип трябва да си пише градуса на който е нагласен да духа,поне аз така мисля....Това дали е някъв проблем и евентуално ако е проблем как може да се оправи??? Благодаря ви предварително колеги... :yes:

На диагностика какво излиза като грешка :?:
Климатроника е вързан към компа и добре се чете с подходяща програма.
Според мен проблема е в управлението или трябва да се прекодира или това, което сте го сменили с Милен е прецакано също.
Закачете го пак и проверете какви грешки е записал, това е единствения вариант, другия е пак да пробваш с друго управление.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw

Мнение от mi6omga » 05 Фев 2010, 19:14

колегаи аз имам оправление и таралеж на които му потриабва да званка 0887545225

Назад към E46