относно таралежа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
относно таралежа
колеги начинаеш съм и немога да се справя с тарсачката моля испратете ми линк каде се намира таралежа.парното неспира да духа сигорно е от него.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: относно таралежа
go6o03 написа:колеги начинаеш съм и немога да се справя с тарсачката моля испратете ми линк каде се намира таралежа.парното неспира да духа сигорно е от него.
Като въведдеш "таралеж" за търсене във форума Е46 и чекнеш да ти покаже резултатите в теми, не в мнения, ще ти изкара доста материал за размишление

Опиши малко по-точно проблема си и кажи каква е колата и годината на производство по ВИН-а (не датата на първата регистрация).
- texasli16
- Потребител
-
- Кара: Е46 320Д
- Мечтае да кара: Е46
Колега go6o03 извинявай че ти ползвам темата.При мен пък има друг проблем (потърсих с търсачката обаче няма),има две букви на екрана на климатроника NC ,по принцип трябва да си пише градуса на който е нагласен да духа,поне аз така мисля....Това дали е някъв проблем и евентуално ако е проблем как може да се оправи??? Благодаря ви предварително колеги... 

Zeki DENIZ
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
texasli16 написа:Колега go6o03 извинявай че ти ползвам темата.При мен пък има друг проблем (потърсих с търсачката обаче няма),има две букви на екрана на климатроника NC ,по принцип трябва да си пише градуса на който е нагласен да духа,поне аз така мисля....Това дали е някъв проблем и евентуално ако е проблем как може да се оправи??? Благодаря ви предварително колеги...
На диагностика какво излиза като грешка

Климатроника е вързан към компа и добре се чете с подходяща програма.
Според мен проблема е в управлението или трябва да се прекодира или това, което сте го сменили с Милен е прецакано също.
Закачете го пак и проверете какви грешки е записал, това е единствения вариант, другия е пак да пробваш с друго управление.
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
колегаи аз имам оправление и таралеж на които му потриабва да званка 0887545225
5 мнения
• Страница 1 от 1