Тресене в кормилото при 100 км

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тресене в кормилото при 100 км

Мнение от indocile » 29 Яну 2010, 0:35

Баланс - правен около 15 пъти - и гумите с жантите -сложени на друга 3 -ка не тресе.Не е от дисковете защото при натискане на спирачка не претриса - а знам на другата ми кола ефекта от криви дискове.От втулки няма нужда защото съм с оригиналните жанти с които я купих и с които никога не съм имал проблем - балансът е правен в 5 гумаджийници за да елиминирам потенциалните некъдърници.Възможно ли е да е рейката или накрайник ?

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 29 Яну 2010, 12:09

indocile написа:Баланс - правен около 15 пъти - и гумите с жантите -сложени на друга 3 -ка не тресе.Не е от дисковете защото при натискане на спирачка не претриса - а знам на другата ми кола ефекта от криви дискове.От втулки няма нужда защото съм с оригиналните жанти с които я купих и с които никога не съм имал проблем - балансът е правен в 5 гумаджийници за да елиминирам потенциалните некъдърници.Възможно ли е да е рейката или накрайник ?

Ако ти бие кормилния прът и предава през волана при неравности и дупки - възможно е.

Убеден ли си, че не си изкривил някоя джанта в някоя дупка? (въпреки, че са нови)

Потребител
Аватар
Кара: e90
Мечтае да кара: g30

Мнение от Rhymes » 31 Яну 2010, 23:15

явно проблема не бил само при мен аз имам същия проблем с оригинални нови жанти съм и нови гуми дисковете са добре остана да отида на стенд че е много досадно така а да питам нормално ли е след 120км да спре да тресе и няма проблем

Предишна

Назад към E46