Проблем с паленето 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- mmehmedov_88
- Потребител
-
Проблем с паленето 320д
Здравейте колеги мам 320д преди фейса и нещо тази сутрин като се помъчих и не иска да пали досега не ми е правило такъв проблем през тия студове 2 дена несъм я палил преди това я палих и всичко си беше нормално. Какви може да са причините и дали на други колеги им се е случвало това и ако да какво да правя. Възможно ли е да ми е замръзнала нафтата
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Проблем с паленето 320д
Всичко може колега, ама в този студ ГНП-то прави много проблеми. Днес имах вече 3 помпи VP44 за ремонт...... Виж мини една диагностика, пък после ще се види
- boil
- Потребител
-
- Кара: Е90 , 320 D , 2006 год.
- Детайли за колата: Черен седан!
И аз съм със същия проблем....но при мен фаровете светят докато се мъча да запаля.
Мисля че е или акумулатор или имам отечка по тоците..
Сподели моля те когато я оправиш твоята бима ...успех

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
boil написа:И аз съм със същия проблем....но при мен фаровете светят докато се мъча да запаля.
Крушките ксенон ли са или са обикновенни
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
boil написа:И аз съм със същия проблем....но при мен фаровете светят докато се мъча да запаля.
Я поясни само, ти включваш фаровете си и после опитваш да палиш? Колко е разумно това? Аз знам, че не е хубаво да има подобни големи консуматори на ток по време на запалване, защото тогава има голям пад на напрежението.
- boil
- Потребител
-
Днес ми казаха...че проблема е от тъпата печка и по точно свеща и.
Включва се през ноща сама..но и акумулатара ми е старичък вече , и неможе да и удържи .
Вариянтите са ми 3 : нов акумулатор , да ми се изключи печката или да махам всяка нощ минуса за да няма консумация...и така докато се постопли и спре да се включва печката.

Включва се през ноща сама..но и акумулатара ми е старичък вече , и неможе да и удържи .
Вариянтите са ми 3 : нов акумулатор , да ми се изключи печката или да махам всяка нощ минуса за да няма консумация...и така докато се постопли и спре да се включва печката.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мисля, че новият акумулатор ще се отрази добре на цялата кола, не само на този проблем, докато другото е само отлагане на смяната му.
Never mistake motion for action...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
boil написа:Днес ми казаха...че проблема е от тъпата печка и по точно свеща и.
Тези печки нямат ли възможност за някакви настройки ако колата не е с голямата навигация?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ми колега що да махаш клемата на акомулатора,просто дръпни буксите на печката и караи без нея,имам много познати на които им правят мизерии и са спрени и несе ползват

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Wolfen написа:boil написа:И аз съм със същия проблем....но при мен фаровете светят докато се мъча да запаля.
Я поясни само, ти включваш фаровете си и после опитваш да палиш? Колко е разумно това? Аз знам, че не е хубаво да има подобни големи консуматори на ток по време на запалване, защото тогава има голям пад на напрежението.
По скоро присветват и таблото издава стържещ звук,поради факта,че му е паднал акумолатора.
- boil
- Потребител
-
Мерси за предложението за буксата на печката...Не се бях сетил
Ще пробам така...за да проверя дали там ми е отечката..ако не, продължавам да търся!

Ще пробам така...за да проверя дали там ми е отечката..ако не, продължавам да търся!
- mmehmedov_88
- Потребител
-
И на мен ми присветват фаровете докато се опитвам да запаля пробвахме с кабели от друг акумулатор и пак нестана нз
mmehmedov_88 написа:Здравейте колеги мам 320д преди фейса и нещо тази сутрин като се помъчих и не иска да пали досега не ми е правило такъв проблем през тия студове 2 дена несъм я палил преди това я палих и всичко си беше нормално. Какви може да са причините и дали на други колеги им се е случвало това и ако да какво да правя. Възможно ли е да ми е замръзнала нафтата
колега и аз имах проблем през тази студени дни сутринта при минус 14 15 градуса не искаше да пали а сам с нов акомулатор проверих си свещите и нито една не ми работеше сега с 4ри нови нямам никакъв проблем подгрявам единпът и си пали веднага се едно е лято

14 мнения
• Страница 1 от 1