Търсене по OEМ номер?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Търсене по OEМ номер?
Извинявам се,
знам че е тъпо, но не успях да се ориентирам.
Ако знам ноемра на дадена част, например 65.12-6 939 660 как и къде мога да разбера повече за нея?
В случая става въпрос за бизнес ЦД и се чудя дали поддържа мп3..
търсих с търсачката, но явно не мога да въведа критериите, за да ми излезе правилната тема..
Ако сметнете темата за ненужна или повтаряща се - може да я изтриете, но ще се радвам, ако преди това някой ми помогне..
знам че е тъпо, но не успях да се ориентирам.
Ако знам ноемра на дадена част, например 65.12-6 939 660 как и къде мога да разбера повече за нея?
В случая става въпрос за бизнес ЦД и се чудя дали поддържа мп3..
търсих с търсачката, но явно не мога да въведа критериите, за да ми излезе правилната тема..
Ако сметнете темата за ненужна или повтаряща се - може да я изтриете, но ще се радвам, ако преди това някой ми помогне..
Re: Търсене по ЕОМ номер?
Тук
http://bmwfans.info/parts/catalog/
и тук
http://www.realoem.com/bmw/select.do
Колкото до CD-тата на Е39 не четат МР3
http://bmwfans.info/parts/catalog/
и тук
http://www.realoem.com/bmw/select.do
Колкото до CD-тата на Е39 не четат МР3
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Re: Търсене по ЕОМ номер?
Благодаря, но аз пак не се ориентирах - къде да видя характеристиките на радиото - каква марка е(Филипс, Алпайн, Блаупункт...), чете ли или не мп3 и т.н....
В случая става въпрос за радио-ЦД на Е46 ... 65.12-6 939 660
Намирам за кои коли става, но не и самите характеристики на радиото
В случая става въпрос за радио-ЦД на Е46 ... 65.12-6 939 660
Намирам за кои коли става, но не и самите характеристики на радиото

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Търсене по OEМ номер?
Не чете мп3 

- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Здравейте на всички първо. От седмица- две някъде притежавам Е46 320d Touring, декември '00 година. Като изключим абсолютно произволното появяване на неравномерно работене на двигателя в idle, който все още се чудя как да адресирам, имам само дребни проблеми. Предимно козметични. Един обаче не ми дава мира. Колата е с BMW Business другото обаче хал-хабер си нямам какво е. Не исках да правя нова тема, затова пиша тук, ако можете да ми помогнете. Представлява това на външен вид-http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-BUSINESS-CD-RADIO-CASSETTE-HEAD-UNIT-PLAYER_W0QQitemZ120517624106QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item1c0f69012a#ht_878wt_1165. Тук пише, че поддържа и CD, но на мен въпроса ми е наистина ли поддържа CD Changer защото на ebay и на мобилето не вярвам много? Също така има ли някъде упътване за прекарване на кабел за съответния от таблото до багажника на комбито, защото не мисля, че имам такъв.
Извинявам се за всяка грешка, която съм допуснал, но просто съм много нов за форума, да не говорим за колата.
Извинявам се за всяка грешка, която съм допуснал, но просто съм много нов за форума, да не говорим за колата.

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
BoBoGTO написа:Здравейте на всички първо. От седмица- две някъде притежавам Е46 320d Touring, декември '00 година. Като изключим абсолютно произволното появяване на неравномерно работене на двигателя в idle, който все още се чудя как да адресирам, имам само дребни проблеми. Предимно козметични. Един обаче не ми дава мира. Колата е с BMW Business другото обаче хал-хабер си нямам какво е. Не исках да правя нова тема, затова пиша тук, ако можете да ми помогнете. Представлява това на външен вид-http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-BUSINESS-CD-RADIO-CASSETTE-HEAD-UNIT-PLAYER_W0QQitemZ120517624106QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item1c0f69012a#ht_878wt_1165. Тук пише, че поддържа и CD, но на мен въпроса ми е наистина ли поддържа CD Changer защото на ebay и на мобилето не вярвам много? Също така има ли някъде упътване за прекарване на кабел за съответния от таблото до багажника на комбито, защото не мисля, че имам такъв.
Щом има бутон MODE или CD значи управлява ченджър! Идеята за кабела и монтаж на самия ченджар е въпрос на лична преценка, само ще кажа че лично за мен е неприемлива! кабела си е стотина лева поне, освен това ще ти трябва ченджъра разбира се-150лв, стойка за монтаж и нова кора+ труд за всичко това разбира се! така че по-добре махай касетата и сладай диск за 220-250лв!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Щом си в това положение слагай ГРОМ или ДИСЕ (ако имаш И-под) и не се занимавай с чейнджър или БМВ ЦД , с което ще си връткаш дискове по 10 песнички.... и в жапката ще имаш 2-3 ЦД кейса.
Аз съм с бизнес ЦД и обмислям един ГРОМ
Аз съм с бизнес ЦД и обмислям един ГРОМ
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
Щом има бутон MODE или CD значи управлява ченджър! Идеята за кабела и монтаж на самия ченджар е въпрос на лична преценка, само ще кажа че лично за мен е неприемлива! кабела си е стотина лева поне, освен това ще ти трябва ченджъра разбира се-150лв, стойка за монтаж и нова кора+ труд за всичко това разбира се! така че по-добре махай касетата и сладай диск за 220-250лв!
Мерси много. Точно това се чудех дали просто да добява чейнджър или да сменя направо юнита. Явно ще си зема само CD. Понеделник тръгвам по моргите.

А някаква особенност, нещо има ли, което трябва да знам или просто вадя касетката и слагам CD-то?
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
http://cgi.ebay.co.uk/GROM-a-BMW-t-Zune-MP3-RCA-Aux-Audio-Input-Adapter-New_W0QQitemZ350305894401QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518fdbc001#ht_1255wt_939
За това говориш предполагам. Слагал ли си такова или подобно нещо до сега? Няма ли да се наложи да разглобя цялата конзола за да намъкна тва чудо вътре някъде?
За това говориш предполагам. Слагал ли си такова или подобно нещо до сега? Няма ли да се наложи да разглобя цялата конзола за да намъкна тва чудо вътре някъде?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В секция 'продава" се продава cd чейнджъри с кабела за 100-150 лева,слагаш един такъв и допълнително може да направиш една "циганиика" като сложиш една касетка която се включва в mp3 ка,допълнително да си слушаш избрани песнички
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за съветите на всички. Ще преценя в зависимост какво време ще имам и колко пари, какво точно да направя. Иначе циганийката си я купих. Само дет' се оказа, че каст'фона не работи. Тогава се оказа, че и на лайсните им са счупени щипките и е залепена с лепило. Собственици и майстори всякакви... 

- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
Понеже вече събрах парите, нещо забравих да попитам. В разни обяви и из нета срещнах нещо от рода на: "needs coding" или "no coding needed." Та въпроса ми е ако сменя касетофона от какво зависи дали новия ще трябва да се кодира или разкодира? И въобще има ли такова нещо?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Май само Philips-ите, които са за американския пазар искат кодове, Алпин-а със съгурност няма да иска код.
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
може и да се лъжа, но кодът май е задължителен, ако ще искаш да ползваш блутут и телефон ...
Иначе след не знам коя дата беше производство не ти иска код, но за старите съм, чувал че иска.. моята кола е 10/2000 и не ми поиска... но знам ли, нека пише някой, на който му е искала...
Иначе след не знам коя дата беше производство не ти иска код, но за старите съм, чувал че иска.. моята кола е 10/2000 и не ми поиска... но знам ли, нека пише някой, на който му е искала...
14 мнения
• Страница 1 от 1