Проблем при 316 I 99г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при 316 I 99г.
Здравейте!
Моля ви за помощ!
Имам следния проблем от няколко дни: при студена колата след изминаване на 10-15 км стрелката на температурата рязко скача до максимума. След изключване на двигателя се оправя, но след известно време го прави отново. На какво се дължи това?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Моля ви за помощ!
Имам следния проблем от няколко дни: при студена колата след изминаване на 10-15 км стрелката на температурата рязко скача до максимума. След изключване на двигателя се оправя, но след известно време го прави отново. На какво се дължи това?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Re: Проблем при 316 I 99г.
Колата прегрява или просто показва така, но всъщност си е наред и само стрелката се ебава?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
маркучите твърди ли са колата обезвъздушена ли е ? на диагностика гледали ли са и живите данни на датчиците за температура??
Барай шишарката Минкеее ....
Благодаря ви за коментарите!
Нямам идея за маркучите, нито за това дали е обезвъздушавана..Прави го когато е студена, т.е няма как да е прегряла..поне аз така мисля. Може ли да се кара в това състояние, поне докато отида на диагностика?
Нямам идея за маркучите, нито за това дали е обезвъздушавана..Прави го когато е студена, т.е няма как да е прегряла..поне аз така мисля. Може ли да се кара в това състояние, поне докато отида на диагностика?
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Така както го обясняваш ми прилича на замръзнали уреди на таблото - и специално този за стрелката на температурата - щом като позагрее колата не го прави...
7 мнения
• Страница 1 от 1