турбина или гнп?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- georgikostov
- Потребител
-
- Кара: бмв-е46 320д
турбина или гнп?
колеги имам мн сериозен проблем.преди време колата спря да пали да върви.смсисъл тя припалва6е но работе6е неравномерно и пушепе бял дим.оказа се гнп.направих ремонт на гнп=то сумати пари дадох.но какво стана?колата оки върви не пу6и обаче няма я тази сила мощност.след 3000 оборота глухне губи мощност забива муцуина и не иска да върви..като вдигна 130км/ч забива муцуна и започва да намалява скороста.след 1 мин пак тругва.но я няма тази мощност дори и в началото.помпата като запаля колата започва мн рано да върти надува.незнам кажете помогнете 6тот ве4е незнам.320д 135 к.с е колата
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Re: турбина или гнп?
Напоследък е тенденция в този форум да се пише за 136 коньовите... И мен ме сполетя съдбата на ГНП и сега съм в процес на събиране на пари. Така както го описваш повече клони към турбина. Като запалиш на студено и на загряло мени ли ти обороти , придърпва ли ти?
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Колега едния ти кон да не е умрял.... нищо чудно
да е 135
, ама колата е 136 коня. И ако искаш драсни едно Л.С да ти там тел. да се чуем и да минеш на една диагностика. Ако е ГНП се оправя. А може и да е дебитомер, имам и лечение за това

- georgikostov
- Потребител
-
значи не няма значение длаи е топла или студена.обороти дърйи но по жреме на движение губи мощност.а за конете да единия е избягал.
- georgikostov
- Потребител
-
да дааа 136 коня извинявам се.

5 мнения
• Страница 1 от 1