Как се дърпа автоматик?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Как се дърпа автоматик?!
сори колеги, ама кофти излагация! нали съм кавалер и за да направя път на една п....ка, се пуснах леко по една естакада...... и проблем! Та се наложи да ме дръпнат 2-3 мерта, ама се чудих дали да изключа на свободна N или да помагам с газ, след като скъсахме два калпави теглича!? Та се надявам да не съм повредил кутията /всичко отдолу беше лед и колата се пързаляше/, нямаше и грам сцепление! Но ако се наложи /да не дава Господ/ и друг път или и на някой друг колега да знаем!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Как се дърпа автоматик?!
или даваш газ по посока на тегленето щом колата пали и работи няма проблем.
Проблем е когато е загасен мотора тогаване се дърпа на никаква, като изключени може да се направи за един два километра със скорот по малка от 40км/ч или (20) за всяка кутия си е ралично.
Проблем е когато е загасен мотора тогаване се дърпа на никаква, като изключени може да се направи за един два километра със скорот по малка от 40км/ч или (20) за всяка кутия си е ралично.

на Неутрална трябва да е според мен,по безопасно.Ина4е има риск за СК на колата
Те BMW са си го написали дали се тегли или не ....
За автомобили BMW с автоматична скоростна кутия е разрешено теглене със скорост не повече от 70 км/ч, на разстояние не повече от 150 км

За автомобили BMW с автоматична скоростна кутия е разрешено теглене със скорост не повече от 70 км/ч, на разстояние не повече от 150 км

- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Малко извън темата Ша ме извините
Когато купувах колата предния собственик ме посъветва ... като се засиля и се пускам по надолнище да не давам на N . Не че не може , просто не било полезно за кутията.

Когато купувах колата предния собственик ме посъветва ... като се засиля и се пускам по надолнище да не давам на N . Не че не може , просто не било полезно за кутията.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
tsb_bg написа:Те BMW са си го написали дали се тегли или не ....
да де! ама това само на "свободна"! на скрост явно е ......

дано не съм повредил нещо днес, хубаво че бе на лед!
7 мнения
• Страница 1 от 1