Бай пас за пасежерската седалка :D
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Бай пас за пасежерската седалка :D
Вижте какво намерих в Ибей. До колкото си преведох разбрах ,че действа по същия начин като оригиналното устройство и има доживотна гаранция и ти изгася лампата на таблото и такива работи.. сензор открива тегло на пътника и изпраща сигнал до Airbag Модул
BYPASS UNIT
BYPASS UNIT
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Бай пас за пасежерската седалка :D
При положение, че шашмата с диод и съпротивление излиза буквално стотинки аз не виждам смисъл...
Si non confectus, non reficiat.
- Next
- старши ентусиаст
-
Zagy написа:При положение, че шашмата с диод и съпротивление излиза буквално стотинки аз не виждам смисъл...
Да но с диодите не е ли друго положените. Има няма чевек винаги се отварят
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Next написа:Да но с диодите не е ли друго положените. Има няма чевек винаги се отварят
Така е.
Si non confectus, non reficiat.
- Next
- старши ентусиаст
-
Това е рязлично.
Отчита като оригиналното дали има човек ,ако няма и стане катастрофа няма да се отвори пести ти парите за нов бег
Отчита като оригиналното дали има човек ,ако няма и стане катастрофа няма да се отвори пести ти парите за нов бег
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
това нещо ми го направи един приятел от софия само с едно съпротивление
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
колега аз има устроиствот оригиналното не се ма4ета с ниакакви си ми те бг работи коите желае да ми зване свалил сам го от работе6та кола и е без гре6ка 0887545225
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
С джаджата от Ибей еърбега се отваря винаги, както и с тази са стотинките- интересно ми е като си ги правите сами, сигурни ли сте, че при евентуален инцидент бега ще се отвори или си ги правите само , за да загасне лампата? Съпротивленията с които се лъже модула може да са с много различни стойности, но точно от тези стойности зависи дали ще се отвори бега.
ами аз карам и корса,и голф3,те са си без бег,така че отворили се или не вече божа работа.а иначе това от ибей ако се слага вътре в седалката пак си става цифра,защото едно разтапицирване и тапицирване струва пари,ако не се слага там,незнам как ще отчете че има човек или няма?!
sonic написа:С джаджата от Ибей еърбега се отваря винаги, както и с тази са стотинките- интересно ми е като си ги правите сами, сигурни ли сте, че при евентуален инцидент бега ще се отвори или си ги правите само , за да загасне лампата? Съпротивленията с които се лъже модула може да са с много различни стойности, но точно от тези стойности зависи дали ще се отвори бега.
може би си прав, но нямаше ли да даде грешка при диагностиката с тази джаджа т.е. ако мисли да не отваря бега при нужда
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
При диагностика ще даде, не грешка а живи данни:
Passenger seat: occupied
Passenger seat: occupied
И що си мислите,че тая джаджа в ebay е нещо повече от обикновено съпротивление и един диод
Ще вема да сложа някоя пластмаса върху тях и ще ги пускам и аз в ebay за по 50 Евра като пиша,че е уникален датчик за разпознаване на гъзове
Вие гледайте да не карате като бесни и слагайте колнаите, а това дали ще ви спаси възглавницата или не си е Божа работа

Ще вема да сложа някоя пластмаса върху тях и ще ги пускам и аз в ebay за по 50 Евра като пиша,че е уникален датчик за разпознаване на гъзове

Вие гледайте да не карате като бесни и слагайте колнаите, а това дали ще ви спаси възглавницата или не си е Божа работа

12 мнения
• Страница 1 от 1