BMW екстри на 16:9 монитор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
BMW екстри на 16:9 монитор
Наскоро си взех е46 с 16:9 и MK4 навигация....
всичко е 6 - ъпдейтнах последния firmware, смених езика, сложих последната карта и т.н.
На монитора ми пише само че имам Onboard computer, Navigation system, settings i turon of display.
Попаданх на тази картинка.... и се питах освен че трябва да дам около 400 лв за TV tuner и антена.... това DSP и останалите екстри.... мога ли да ги добавя към подаръка ми за нова година ???
Изобщо всичко ли е plug & play както тв-то..... или трябват още неща
Интересувам се от менюто Code, Aux Ventilation . telephone и това в червеното което не мога да прочета
всичко е 6 - ъпдейтнах последния firmware, смених езика, сложих последната карта и т.н.
На монитора ми пише само че имам Onboard computer, Navigation system, settings i turon of display.
Попаданх на тази картинка.... и се питах освен че трябва да дам около 400 лв за TV tuner и антена.... това DSP и останалите екстри.... мога ли да ги добавя към подаръка ми за нова година ???
Изобщо всичко ли е plug & play както тв-то..... или трябват още неща

Интересувам се от менюто Code, Aux Ventilation . telephone и това в червеното което не мога да прочета

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: BMW екстри на 16:9 монитор
Въпросът дали всичко е плъг-енд-плей звучи малко странно от твоята уста
Стига да разполагаш с всички необходими части -да, всичко е плъг енд плей ако е съвместимо и смалко допълнение -кодировка. Ако си ТВ-манияк може и да си хакнеш ТВ-тунера като си пуснеш ТВ-сигнал и в движение.
Най-благородно ти завиждам за коледния подарък

Стига да разполагаш с всички необходими части -да, всичко е плъг енд плей ако е съвместимо и смалко допълнение -кодировка. Ако си ТВ-манияк може и да си хакнеш ТВ-тунера като си пуснеш ТВ-сигнал и в движение.

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
pazokolarov написа:Въпросът дали всичко е плъг-енд-плей звучи малко странно от твоята уста![]()

колега... имах предвид под P&P си купя ТВ модул + антена ( кодировката съм сигурен че и сам ще се справя за тв в движение) и да си ги монтирам и да тръгне

предполагам обаче че DSP modula... не е точно така... а за aux ventialation i другите неща. ... изобщо не ми е ясно !
Beat the Devil
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Изтегли си BMW EBA, ако го нямаш. Там са всички инструкции за монтиране на ретрофит китове по модели и модификации.
Виж в тази тема:
viewtopic.php?f=34&t=179414
или по други торент-тракери.
Виж в тази тема:
viewtopic.php?f=34&t=179414
или по други торент-тракери.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Aux Ventilation е ако имаш възможност да си настроиш вентилаторите на климатика да ти въртят въздуха в купето, когато теб те няма в колата или през зимата да си песнеш печка (ако имаш таква).
кой ти смени версията на софта?
кой ти смени версията на софта?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
Аз си го ъпдейтнах firmware-a , не е трудно.
Това за печката, е готинка екстра
ама на новото ми бмв имам само ел. А да слагаш нафтова си е живо приключение .. така че я изпускам тази благинка.
Интересно ми е това в червеното какво е ?
Някой да има идея ?
Това за печката, е готинка екстра

Интересно ми е това в червеното какво е ?
Някой да има идея ?
Beat the Devil
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...дай диска да си ъпдейтна и аз моята. ще черпя каквото чини...
какво пише с червените букви, че не го чета на картинката?
иначе- да! нафтовата печка да си я монтираш допълнително е мн трудно и скъпо преживяване! не си струва!

какво пише с червените букви, че не го чета на картинката?
иначе- да! нафтовата печка да си я монтираш допълнително е мн трудно и скъпо преживяване! не си струва!
my mods:
7 мнения
• Страница 1 от 1