въпрос относно кабела на мулти волана

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

въпрос относно кабела на мулти волана

Мнение от kasabov » 18 Дек 2009, 13:20

колеги,

ето този кабел е част от ретрофита на мулти волана. Дали може да се направи, и със спойки да се прикачи където трябва. Във Вари ми казаха, че трябвало кабел (може би този имат предвид, не съм сигурен), а един майстор ми каза, че няма нужда и този кабел само ти описва кое с кое трябва да свържеш. Но вътре в скритата част не знам как са нещата - дали А3 е свързано само с А4 и дали А2 с А5?

мерси.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: въпрос относно кабела на мулти волана

Мнение от Е.Димитров » 18 Дек 2009, 16:56

Колега ,има цяла тема благодарение на Dimitroff,казва се проблеми с мултиволана-решение,намери я,колегата прекрасно го е обяснил,ще ти трябва и един кабел който е доста по-дълаг,но в никакъв случай не си го взимай от V-max щото се пада малко измамник,ще чакаш и няма да получиш нищо,по-добре го потърси от някой друг,а най-добре сам може да си опънеш кабел от волана до лайт модула и до ECU то

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kasabov » 18 Дек 2009, 18:06

да ами мерси колега за мнението, аз я четох темата, но там не разбрах дали това е кабела. И точно този кабел за който говориш трябва да е от схемата, защото няма друг в ретрофит комплекта. И щом казваш, че сам мога да го опъна, значи няма смисъл да купувам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Дек 2009, 18:08

kasabov написа:да ами мерси колега за мнението, аз я четох темата, но там не разбрах дали това е кабела. И точно този кабел за който говориш трябва да е от схемата, защото няма друг в ретрофит комплекта. И щом казваш, че сам мога да го опъна, значи няма смисъл да купувам...

Има един който е от копчелъка към волана,и той е точно този дето мисля показваш на рисунката,но той може да се замести от кабелче от компютър дето свързва cd със звуковата карта,а другия може сам да си опнеш-3 кабела са

Потребител
Аватар

Мнение от BoT » 24 Дек 2009, 11:32

Това е кабела. 61120016012 това е номера.36лв е цената в Дару.Кабелът ,който отива до ЕКУто е с една малка обувчица в края и се щраква в буксата на компа.А1 , А2 и А3 също са с обувчици,готови само да се добавят към буксата под волана.Личен съвет : не допускайте знайни и незнайни майстори да прокарват самоделни кабели из БМВ тата ви.

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Дек 2009, 11:50

BoT написа:Колега, - 61120016012 това е номера на кабела,цената му е 36лв в Дарукар,из нета е пълно с pdf файла с инструкция за монтаж.Ако не можеш да намериш,пиши едно лично с неква поща и ще ти го пратя.

четете важните теми, въпроса и линковете за сваляне ги има поне във две от тях

не виждам какво повече може да се каже

може би сега е моментът да благодаря на колегите, които се включват като модератори изключително точно и на място

Назад към E46