Огледалцата ми...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Огледалцата ми...
Колеги, някой от вас има ли си представа каква е тая мания обвзела всички за кражба на е46 огледалца? Днес се събуждам, отивам до любимата си и кво да видя - някой и прибрал страничките огледалца, само че само стъкалцата. Останах потресен!!! Бях чел във форума, че и на някой друг са свили подгряващите огледалца... Интересното е, че сценката се е разиграла пред нас, но всички коли около моята бяха 6+, а когато се пуснах надолу към центъра видях някъв ВВ Таурег от бая яките, на който също му липсваха 2те странички огледалца??? Чудя се с каква цел се извършва този ритуал? За да се направи мръсно на някой определен човек? За да може каското да не поеме щетите, понеже няма такива, след като огледалата липсват и следователно ще трябва да се бръкна дълбоко и да искарам 600 лв за цяло дясно огледало? Или пък ги продават тия огледалца за по не повече от 50 лв??? В случей, че е така - искам да си закупя моите обратно! НЕ ЗНАМ, просто съм изумен от хората! Обръщам се към всички Бургазлии, приятели ако някой ви предложи огледалца за е46 с подгрев, моля осведомете ме тук или на телефон 0899126868. Благодаря ви предварително, аз вече си купих ляво и дясно стъкълце + дясна машинка и ще чакам въпросният шанаджия да дойде и да ги прибере отново. Дано да се получи всичко ток и жица както преди, защото ще побеснея! 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Огледалцата ми...
Съжалявам колега мале в Бургас ли почнаха с огледалата и халогените. В кой квартал ти откраднаха огледалата колега ако не е тайна?
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
Във Възраждане, това е центъра зад стара поща, доло-горе до Краснодар... Тук винаги е голяма лудница и спират някви смешни коли пред нас. По принцип не остава място за мене, а този път като по чудо си виждах задницата от вкъщи. Бях буден цяла нощ но уви нищичко не усетих. Бях си ги прибал огледалцата, ама то толко им трябва, да ги побутнеш и все едно не са прибрани... Може би точно това, че са били свити е приковало вниманието в/у тях. Не знам вече какво да си мисля, само знам, че след като сложа новите, едва ли ще спя близо месец!
Колега тия 600 лв където си ги споменал не разбрах много много за какво са ама огледалата в официалните представители са 128 лв(едното).Иначе 2 ръка вървят по 50-60 лв.двете...Аз имах обаче миналата седмица ги продадох....И на мене преди няколко месеца иначе ми ги взеха .... ама няма оправия с тва ...слагаш нови и се молиш
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
Там където ходих само и единствено едното стъкълце струваше 50 лв. т.е. 2 пъти по малко... А 600 лв. някъде беше абсолютно цялото странично, (ляво или дясно) машинки, кабели, мабели и т.н. само ,че без стъкълцето. На мене ми се наложи да търся друг вариант от 2 стъкълца, понеже имах и други проблеми при дясното огледало. Та както и да е, майката си ... 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Към господата с клептоманските наклонности (а също и към прекупвачите на крадени огледала и др.) :
Поне не режете кабелите на огледалата!
Две буксички са, които се вадят за много по-кратко време от колкото да свалите огледалото! И си правете сметката, че всенякога идва "видьов ден"! Късмета не е вечен и нищо че е от мъжки род - ще ви изиграе много к**ва номер!
Поне не режете кабелите на огледалата!

- sider23
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 330xd
- Мечтае да кара: M6 Grand Coupe
колега,
за съжаление това не е мания, а си е чист бизнес....
при положение че едно стъкълце струва 198 лв. в Дару, за всеки е по-лесно и изгодно да си ги открадне или да си ги купи на старо за 30-50 лв....
на мен вече 3 стъкълца ми крадяха...и сега колата вече е на платен паркинг....
да не говорим че при последното похищение ми откраднаха черната лайсна на предната броня, която държи номера..... добре че поне номера ми оставиха....
така че това си е чист бизнес....
и за съжаление оправия няма да има....
гараж или паркинг...това е....
за съжаление това не е мания, а си е чист бизнес....
при положение че едно стъкълце струва 198 лв. в Дару, за всеки е по-лесно и изгодно да си ги открадне или да си ги купи на старо за 30-50 лв....
на мен вече 3 стъкълца ми крадяха...и сега колата вече е на платен паркинг....
да не говорим че при последното похищение ми откраднаха черната лайсна на предната броня, която държи номера..... добре че поне номера ми оставиха....
така че това си е чист бизнес....
и за съжаление оправия няма да има....
гараж или паркинг...това е....
7 мнения
• Страница 1 от 1