Пружини Lesjöfors

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Пружини Lesjöfors

Мнение от StuNNeR » 09 Дек 2009, 15:06

Колеги, дайте мнение за тях. Налага се смяна на задните.

Колата е "Compact 316ti"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бос през тръни
Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i

Re: Пружини Lesjöfors

Мнение от pit55 » 09 Дек 2009, 20:11

Шведски пружини колега, аз сложих на моята е36 туринг задни стокови на тази фирма. Няма разлика сравнено със оригиналните, така се случи че малко след поставянето се наложи здраво да я претоваря милата и да мина едни 2000км през европа и през околомръсното на София (там ревах и карах щото бяха изрязали асфалта на контра и немаше ка да се заобиколят 123456-те дупки). Ето уебсайта им http://www.lesjoforsab.com/car-springs/automotivevehicle-springs.asp. Аз съм много доволен, предните не съм сменял, мисля да ги продавам. Виж ако са перформънс някакъв там незнам, нямам мнение и немога ти дам информация.Ти стокови или нещо спортно си харесъл?

младши ентусиаст
Аватар

Re: Пружини Lesjöfors

Мнение от StuNNeR » 10 Дек 2009, 10:24

Благодаря колега! Дам и на мен ми казаха, че са шведски и че "Волво" излизали с тях, така че мисля да и се доверя, защото оригиналните излизат 188 лв. парчето, което си е почти двойно повече. Стокови мисля да сложа, за спортни отдавна съм се убедил, че тука не е място! Преди с Е36-цата всеки легнал полицай, от тея наще си баш българските, ми беше враг! :mhihi: Да не говорим за дупките!

Назад към E46