електомоторчета за парното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
електомоторчета за парното
парното се управлява мисля от две ел. мотгорчета едното мисля че не работи как може да се провери свалил съм жабката но не работи това от ляво и достъпа до него е ужасен можели някъде по ел. схемата да се закача и да се измери или да му се подаде захранване. бущоните са здрави имали реле за парното.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: електомоторчета за парното
колега това моторче което го гледаш като свалиш жабката от ляво зад въздуховода и преди таралежа е за клапата то само нея я уплавлява можеш да го пробериш като го свалиш и му подадеш 12 волта в едната посока отваря, като обърнеш плюса затваря клапата иначе мисля, че моторчето беше за средните духалки ако не се бъркам така, че погледни го и натискай бутоните за насочване на струята в средата, краката и горе и виж дали се движи ако не свали го и му дай 12 волта и ще разбереш дали работи или замери дали до него идва 12 волта, но някой трябва да натиска бутона на управлението на климатроника. Ако вентилатора на парното не работи проблема е другаде.
Най-добре напиши точно какъв е проблема с парното.
Най-добре напиши точно какъв е проблема с парното.
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
проблема е следния преди време колата духаше само на стъклото и в краката а не искаше в средата. свалих жабката и се виждаше как като бутам бутоните на упр. на парното се движат и двете клапи задвижвани от двете моторчета според мен това от дясно е за горе и в средата а това от ляво е за от долу. обаче преди няколко дни започна да духа и в средата тъкмо се зарадвах че се е оправила от само себе си но се оказа че не духа сега в краката като погледнах пак от към жабката сега лявото моторче не ще да задвижва механизма и както споменах мисля че то упр. духането в краката а то е завряно на майка си.....................
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Имаш ли ДИС и кабел?
Ако имаш, Направи една бърза диагностика. Ако не покаже някакъв проблем в климатика, избери от "функции" климатика, състави си тест-план и действай по плана. Ще ти даде различни варианти за действие и ще можеш да си замериш работните стийности на клапите (моторчетата им).
Централната врътка на "топло" ли е?
Ако имаш, Направи една бърза диагностика. Ако не покаже някакъв проблем в климатика, избери от "функции" климатика, състави си тест-план и действай по плана. Ще ти даде различни варианти за действие и ще можеш да си замериш работните стийности на клапите (моторчетата им).
Централната врътка на "топло" ли е?
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
имам кабел но нямам дис врътката е на топло
5 мнения
• Страница 1 от 1