крушки за габаритни светлини на фаровете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- vanki4a
- Потребител
-
- Кара: е46.320и.
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: нормални !
крушки за габаритни светлини на фаровете
здр .сложих си скоро ксенон на фаровете но искам на габарита да ми свети подобна светлина пробвах едни синкави но ми хапчат мн. малко ток и ми очита датчика за изгоряла крушка ако някои има идея за нешто да помогне ако може и от каде мога да си взема някакви ?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: крушки за габаритни светлини на фаровете
Колега за да получиш ефекта млечно бяло най-добре си купи габаритните крушки на Филипс-аз съм с такива и свети най-близко до ксенона и не ми дава изгоряла крушка 

Angel Eyes,поне не свети така отвратително жълто на фона на ксенона.сега се чудя и какво да сложа на халогените че само те останаха жълти....
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Сладур1 написа:Angel Eyes,поне не свети така отвратително жълто на фона на ксенона.сега се чудя и какво да сложа на халогените че само те останаха жълти....
И там ксенон

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
martin_g60 написа:Сладур1 написа:Angel Eyes,поне не свети така отвратително жълто на фона на ксенона.сега се чудя и какво да сложа на халогените че само те останаха жълти....
И там ксенон
Слагай ксенона от късите на габарита, а на късите слагай 1 би-ксенон и си ти!
- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
Dimitroff написа:martin_g60 написа:Сладур1 написа:Angel Eyes,поне не свети така отвратително жълто на фона на ксенона.сега се чудя и какво да сложа на халогените че само те останаха жълти....
И там ксенон
Слагай ксенона от късите на габарита, а на късите слагай 1 би-ксенон и си ти!
И 1 ксенон на халогените ... бая кутийки ще събереш под капка

because Nothing breaks necks like a Black BMW
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Oбъркал съм се
Имах в предвид колегата да свали ксенона от късите си светлини - на халогените, а на късите светлини да сложи би-ксенон.
Това с габарита и ксенон за него си е за бисерите направо, но ... объркал съм се

Имах в предвид колегата да свали ксенона от късите си светлини - на халогените, а на късите светлини да сложи би-ксенон.
Това с габарита и ксенон за него си е за бисерите направо, но ... объркал съм се

наистина много кутийки,това за ксенон на габарита и отделно би-ксенон нещо неможах да включа за какво става дума.аз си имам Angel Eyes,Nightbreaker къси и дълги,макар че дълги рядко включвам.свети си бяло,доста добре,сега чакам да докарат и HB4 за халогените някви бели крушки да светят и хич не си и мисля за момента за ксенон.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
Колега тези Nightbreaker на OSRAM ли са, че аз си купих някакви уж 4000 к светели синкаво но уви пак си жълтеят ксенона ми е 6000 к и не мога да намеря поне близка до тази бяло синкава светлина има някакви китайски крушки ама колко карат не знам инаме тези на OSRAM мисля че бяха COOL BLUE ги взех за 32 лв и пак си жълтеят, а и аз искам да сменя и халогените с някои крушки който да светят поне малко по бяло.
да такива са,само че са за къси или дълги.тези които си поръчах са НВ4 и незнам точно какви са и как светят,исках бяло,като ги сложа ще пиша каква марка са и дали си заслужава.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
Мойте ги взех за дългите а НВ4 са халогените пиши ми дали са бели и синкави защото мойте ги продадоха за студена синя светлина иж светело около 4000 келвина както е при ксенона ама не мушенници важно е да ти продадът нещо а дали ти върши работа е друго нещо.
Пиши тези как светят на халогените и ако можеш ги снимай да знам да се набутвам ли още 30 лв за глупости или не.
Пиши тези как светят на халогените и ако можеш ги снимай да знам да се набутвам ли още 30 лв за глупости или не.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Защо да са много кутииките под капака аз съм сас 6 кутиики под капака имам лупи със би ксенон а моите старите ксенони ги сложих надългите (които по принцип не трябваше да функционират повече) и на халогените сложих ксенон и съм доста доволен

Днес си смених габаритите с халогенни на осрам с ефект 4000к и ефекта е видим.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ухааа,аиде сега някои да покаже какво стана с халогена HB4

14 мнения
• Страница 1 от 1