e46 крушки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
e46 крушки
здр колеги,честит празник на николаевците и всички които празнуват,имам въпрос,значи смених си крушките на плафона които осветява купето след това тръгнах да сменям и на норема но установих че на номера са по малки,сега се чудя долу в краката лампите кадето усветяват педалите какви са там,нормални(големи) или са като на номера малки 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: e46 крушки
Еми отвори и виж де...
Толкова ли е трудно
Толкова ли е трудно

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
аиде няма ли кои да каже че утре триабва да си взимам крушки а пък не са при мене плафоните

- nikolayned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сивата перла
- Мечтае да кара: Х6
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- nikolayned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сивата перла
- Мечтае да кара: Х6
според мен са такива,защото когато си ги слахме с един фр на задния номер леко разпънахме крачетата защото не влизаха и сам сложил отпред и отзад и едни и същи диодни бели.
unikalen88 написа:тва е срамота никои ли няма които да има плафони и да си знае крушките
срамота е че ти не си знаеш крушките,нещо толкова елементарно,и въобще това ТЕМА за размисъл ли е,за помощ или просто да си чешем езиците...напълни се с теми тоя форум от типа "Какви ми са крушките",че чак и "срамота" било че ние останалите незнаем....
Сладур1 написа:unikalen88 написа:тва е срамота никои ли няма които да има плафони и да си знае крушките
срамота е че ти не си знаеш крушките,нещо толкова елементарно,и въобще това ТЕМА за размисъл ли е,за помощ или просто да си чешем езиците...напълни се с теми тоя форум от типа "Какви ми са крушките",че чак и "срамота" било че ние останалите незнаем....
Прав е колегата... срамота е, че се пускат такива теми!!! Форума се пълни с простотий. Вече очаквам някой да пусне тема къде се пъха ключа, за да запали колата! Знаеш ли кво колега, има много хора, които знаят кви са точно кружките, ама не им се занимава да пишат тъпотий! Има и сайтове, чрез които може да провериш всяка една част по твоето бмв - realoem.com примерно. Поразрови се малко, почети. Наистина не мога да повярвам, че може да пускаш подобна тема. Като ти дойде частта отваряш плафона, виждаш ква е кружката точно, купуваш си, слагаш и си готов. Работа за 3 минути. Ще ме извиняваш, ама... срамота било, никой не знаел...... ти не знаеш кви хора има тука и кво знаят!!!
9 мнения
• Страница 1 от 1