Колеги помагайте проблем с алармата........
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mmehmedov_88
- Потребител
-
Колеги помагайте проблем с алармата........
Здравейте колеги значи моят проблем е следният след като отключа колата (320d) и запаля ми се включва сама алармата и вчера като ходих на техник ми каза че съм имал грешки на компютъра и го оправи уж но днес пак същия проблем като запаля и пак се включва и вече не само като запаля ами понякога и по само себе си се включва на какво може да се дължи това с оригиналната аларма съм. Ако някой помогне ще съм му благодарен.....
Re: Колеги помагайте проблем с алармата........
тя няма да пали ако си с оригинална аларма???или греша...и да дава на маса някаде....пак няма ли да спира колата,да угасва....
Питай го какви точно грешки са излязли в алармата, за да можем да размишляваме. В противен случай ще са само догадки, деже и догадки не ми се вярва да има.... В алармата има няколко компонента - обемни датчици, управление, сирена и т.н. Нека каже в кое точно е била грешката и пиши...
- mmehmedov_88
- Потребител
-
Значи искам да доуточня казаха ми че алармата ми е слагана не е оригиналната обаче нямам отделни дистанционно за нея пак се задейства от ключа. Може ли втора аларма да се свърже с оригиналната в момета съм махнал кабела за пищялката на слаганата аларма ще ми направи ли някакъв проблем като е така
4 мнения
• Страница 1 от 1