затъмняване на съклата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- рилко
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: Е46 330
затъмняване на съклата
Колеги има ли някакъв на4ин да си затъмниш стъклата и да не ти правят проблем,преди бях 4ул 4е ако си изкараш някакъв документ от о4ен можело(ама дали е така),или ако се опушат по някакъв на4ин,правят ли проблеми.Говоря за вси4ки стъкла без предното
- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Re: затъмняване на съклата
Има колега един черен спрей за 2.50 пръскаш по джама и като те спрът ще ги караш да го махнат като са толкова отворени

- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
fozio написа:Има колега един черен спрей за 2.50 пръскаш по джама и като те спрът ще ги караш да го махнат като са толкова отворени![]()
![]()
![]()
Или ще ти спрат колата от движение защото си прекалено "готян".
По темата:Прочети из законите за движение по пътищата, аз доколкото помня и предните странични могат леко да се затамнят, но не се сещам %-а.
because Nothing breaks necks like a Black BMW
ReDDcaFFe написа:fozio написа:Има колега един черен спрей за 2.50 пръскаш по джама и като те спрът ще ги караш да го махнат като са толкова отворени![]()
![]()
![]()
Или ще ти спрат колата от движение защото си прекалено "готян".
По темата:Прочети из законите за движение по пътищата, аз доколкото помня и предните странични могат леко да се затамнят, но не се сещам %-а.
Че темата не е за тук... Не е за тук
Че въпроса е разискван 354134 пъти... Разискван е
Че е забранено затъмняването на предните странични стъкла... Забранено е
Но това, което ми направи впечатление е, че си втория (който виждам във форума де...) да казва, че е позволено с лек % ... Ако е така наистина, дайте цитат от закона, да действам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Има 2 начина за затъмняване без да ти правят проблем когато те спрат,един по-реален и един малко вероятен.
По-реалния е да се "опушат" стъклата и после от камор или дару кар да си вземеш документ че така е фабрично.
Малко вероятния е да си изкараш документ от доктора че си вампир
По-реалния е да се "опушат" стъклата и после от камор или дару кар да си вземеш документ че така е фабрично.
Малко вероятния е да си изкараш документ от доктора че си вампир
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
Забранено е намаляването и ограничаването. Няма проценти, няма "ама ако е с плюнка - да видиш как полицая ще ти го сваля", няма с димка, няма с фолио.
Айде спрете се вече с тия 1290396123 теми за стъклата.
Вместо да си губите времето с питания, що не прочетете закона.
Това е едно малко книжле, което противно на всеобщото дебилно мнение е много полезно и помага да се избегнат проблеми с полицията.
А щом можете да пуснете кАмпютърчето и да влезете във форума, значи можете да използвате и Гугъл(приемайки, че може да напишете правилно "Закон за движение по пътищата"). Така даже си спестявате петте лева, дето сте ги събрали за "американско" фолио или опушване(
), и не ги давате за ЗДП на хартиен носител.
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
Забранено е намаляването и ограничаването. Няма проценти, няма "ама ако е с плюнка - да видиш как полицая ще ти го сваля", няма с димка, няма с фолио.
Айде спрете се вече с тия 1290396123 теми за стъклата.
Вместо да си губите времето с питания, що не прочетете закона.
Това е едно малко книжле, което противно на всеобщото дебилно мнение е много полезно и помага да се избегнат проблеми с полицията.
А щом можете да пуснете кАмпютърчето и да влезете във форума, значи можете да използвате и Гугъл(приемайки, че може да напишете правилно "Закон за движение по пътищата"). Така даже си спестявате петте лева, дето сте ги събрали за "американско" фолио или опушване(

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
абе може у закона да е така,но аз преди години карах една ес класа KS и и беха стъклата фабрично направени тъмни,от балкан стар имахме документ за това и бяха ходили в милицията да узаконят документа,един ден през ноща ме спряха на караулката на горубляне,отидох до караулката и ония милиционери извадиха некаква тетрядка,ровиха там и видяха че е записана и ме пуснаха....очевидно има и изклюения
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Е.Димитров написа:абе може у закона да е така,но аз преди години карах една ес класа KS и и беха стъклата фабрично направени тъмни,от балкан стар имахме документ за това и бяха ходили в милицията да узаконят документа,един ден през ноща ме спряха на караулката на горубляне,отидох до караулката и ония милиционери извадиха некаква тетрядка,ровиха там и видяха че е записана и ме пуснаха....очевидно има и изклюения
Да, ама в твоя случай иде реч за фабрично затъмнени стъкла, а колегата иска афтърмаркет потъмняване.
Не се занимавай, щото заради такова нещо могат да те опънат здравата - акта ще ти е най-малкото, а могат и да ти спрат колата от движение, а ако от нея ти зависи нещо гориш яко.
Si non confectus, non reficiat.
10 мнения
• Страница 1 от 1