Шум от двигателя(ремъци ролки и др.)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- emil_toshkin
- Потребител
-
Re: Шум от двигателя(ремъци ролки и др.)
ролките са по 30-тина лева
ремъците също са по толкова
оптъгача е към 75 лв.
и 50 лв, ми взеха за смяната
обаче нито частите нито труда е от Дару кар
ремъците също са по толкова
оптъгача е към 75 лв.
и 50 лв, ми взеха за смяната
обаче нито частите нито труда е от Дару кар
- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
Мале кви са кожодери в Дару.
Аз си ги смених сам - колата беше с оргиналните ремъци и ролки на 131000 км и на 6 години
Обтяжните ролки по 90лв. ремъците 43 + 15лв и паразитната 40лв. общо около 280лв. Говоря за 320д .
Труд - 0 лв. (2 часа на хубаво слънчице пред блока една събота.) Като ефект от смяната - двг-то стана още по тихо.
Не, че беше шумно, ама сега при 160 не се чува работи ли или не
Значи за труд 220лв взимат. Сладури
Аз си ги смених сам - колата беше с оргиналните ремъци и ролки на 131000 км и на 6 години

Обтяжните ролки по 90лв. ремъците 43 + 15лв и паразитната 40лв. общо около 280лв. Говоря за 320д .
Труд - 0 лв. (2 часа на хубаво слънчице пред блока една събота.) Като ефект от смяната - двг-то стана още по тихо.
Не, че беше шумно, ама сега при 160 не се чува работи ли или не

Значи за труд 220лв взимат. Сладури
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
На мен ми предстои смяна на ролките тъи като са заминали. Не знам за тия ДАРУ кви кожодери са, но нямам намерение да ходя у Варна карс. Там са космически кожодери. Нищо чудно и сам да се заема със смяната.
Пък за кожодерите у Бургас да не говорим . Като купувах колата от Бургас в деня на покупката отидох до сервиза им на Бмв. Викам тъи тъи един преглед на колата диагностики глупости , че мисля да я купувам. И като ми изръсиха 130лв за 10 мин преглед. им казах чао довиждане лека приятни сънища мерси. Викам вии луди ли сте? Колегите ви от Варна карс за това нещо взимат не повече от 50.
На мен 500лв за смяна на ролки и ремък ми се вижда ненормална работа .
Пък за кожодерите у Бургас да не говорим . Като купувах колата от Бургас в деня на покупката отидох до сервиза им на Бмв. Викам тъи тъи един преглед на колата диагностики глупости , че мисля да я купувам. И като ми изръсиха 130лв за 10 мин преглед. им казах чао довиждане лека приятни сънища мерси. Викам вии луди ли сте? Колегите ви от Варна карс за това нещо взимат не повече от 50.
На мен 500лв за смяна на ролки и ремък ми се вижда ненормална работа .
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2