Покупка на Е46?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
Покупка на Е46?
Здравейте бъдещи колеги,
имам няколко въпроса понеже от около 2-3 седмици търся BMW 3-ка и по-точно 320d 2000-2001 година.
Но както винаги всеки казва различно, има доволни/недоволни, не си вземай дизел, трудно пали зимата, много тресе двиигателя, 136 коня не е добър мотор вземи си новия мотор и такива неща. Та за това исках да попитам тук какво трябва да гледам като вземам колата, по-добре да е внос или да е регистрирана. Също така ми казаха кола от Италия да не си вземам.
Също ако взема нов внос какво е задължително да сменя, казаха ми за демпферна шайба, която било почти задължително
Това е. Благодаря ви предварително за отоговорите!
имам няколко въпроса понеже от около 2-3 седмици търся BMW 3-ка и по-точно 320d 2000-2001 година.
Но както винаги всеки казва различно, има доволни/недоволни, не си вземай дизел, трудно пали зимата, много тресе двиигателя, 136 коня не е добър мотор вземи си новия мотор и такива неща. Та за това исках да попитам тук какво трябва да гледам като вземам колата, по-добре да е внос или да е регистрирана. Също така ми казаха кола от Италия да не си вземам.

Също ако взема нов внос какво е задължително да сменя, казаха ми за демпферна шайба, която било почти задължително

Това е. Благодаря ви предварително за отоговорите!

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Покупка на Е46?
Прочети това viewtopic.php?f=34&t=144992
и после това viewtopic.php?f=34&t=116080
и после евентуално, ако има нещо неясно, питай
и после това viewtopic.php?f=34&t=116080
и после евентуално, ако има нещо неясно, питай

2 мнения
• Страница 1 от 1