проблем с имобилайзера
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с имобилайзера
абе мом4ета да ми кажете вазможно ли е от паднал акомулатор да ми се задейства имобилайзера,защото не бях карал колата около 2 седмици и днес като се ка4их аха аха и само ми пресветват фаровете и имобилаизера ако е имобилайзер ваобще на огледалото.някой може ли да ми каже от какво е така и как да угася лампи4ката на огледалото ми ватре(тя само премигва не свети постоянно).
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: проблем с имобилайзера
АКо па разбрах нещо на..... 

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
miro_aa написа:абе мом4ета да ми кажете вазможно ли е от паднал акомулатор да ми се задейства имобилайзера,защото не бях карал колата около 2 седмици и днес като се ка4их аха аха и само ми пресветват фаровете и имобилаизера ако е имобилайзер ваобще на огледалото.някой може ли да ми каже от какво е така и как да угася лампи4ката на огледалото ми ватре(тя само премигва не свети постоянно).
Ехеее, колега, ти да го беше снимал нямаше да ми стане толкова ясно...

Доколкото успях да разгадая.. Не си палил колата 2 седмици => ти е паднал акумулатора и сега не иска да запали, защото няма ток, дори да захрани фаровете и се съмняваш, че не пали, не защото акумулатора е паднал, а защото имобиайзера се е задействал? Ако правилно съм разбрал, в което се съмнявам доста

ами въпроса ми беше 4е не пали все едно е паднал акумолатора ами светеше крушката на имобилайзера ама като си смених батерията на ключа и вси4ко е 6.
4 мнения
• Страница 1 от 1