проблем с имобилайзера

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с имобилайзера

Мнение от miro_aa » 07 Окт 2009, 21:50

абе мом4ета да ми кажете вазможно ли е от паднал акомулатор да ми се задейства имобилайзера,защото не бях карал колата около 2 седмици и днес като се ка4их аха аха и само ми пресветват фаровете и имобилаизера ако е имобилайзер ваобще на огледалото.някой може ли да ми каже от какво е така и как да угася лампи4ката на огледалото ми ватре(тя само премигва не свети постоянно).

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Re: проблем с имобилайзера

Мнение от milennyc » 07 Окт 2009, 22:22

АКо па разбрах нещо на..... :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 08 Окт 2009, 2:23

miro_aa написа:абе мом4ета да ми кажете вазможно ли е от паднал акомулатор да ми се задейства имобилайзера,защото не бях карал колата около 2 седмици и днес като се ка4их аха аха и само ми пресветват фаровете и имобилаизера ако е имобилайзер ваобще на огледалото.някой може ли да ми каже от какво е така и как да угася лампи4ката на огледалото ми ватре(тя само премигва не свети постоянно).

Ехеее, колега, ти да го беше снимал нямаше да ми стане толкова ясно... :lol:

Доколкото успях да разгадая.. Не си палил колата 2 седмици => ти е паднал акумулатора и сега не иска да запали, защото няма ток, дори да захрани фаровете и се съмняваш, че не пали, не защото акумулатора е паднал, а защото имобиайзера се е задействал? Ако правилно съм разбрал, в което се съмнявам доста :lol: - зареди си акумулатора и пробвай пак. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от miro_aa » 10 Окт 2009, 19:50

ами въпроса ми беше 4е не пали все едно е паднал акумолатора ами светеше крушката на имобилайзера ама като си смених батерията на ключа и вси4ко е 6.

Назад към E46