ГНП- нова, втора ръка,цена, майстор ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
ГНП- нова, втора ръка,цена, майстор ?
Здравейте след като вече 3 седмица и повече бавареца ми не е при мене се оказва, че е преебано ГНТ-то... Искам да попитам втора ръка ГНП за колко мога да намеря и дали си струва ( познати на баща ми му дават една за 800 лева ).. Ама няма никаква гаранция ако се преебе след 5 дена... Добър майстор, който да ги прави ? Искам да ме посъветвате кое е правилното решение, което да взема ?? СПЕШНО
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Re: ГНП- нова, втора ръка,цена, майстор ?
Моята е правиха в пловдив преди близо година и половина и засега нямам проблеми...гаранцията беше 6 мес....сервиза е на Бош и е много известен!!!Но нека колеги от пловдив ти обяснят каде се намира!!!
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Ех тея проклети помпи
моята преди седмица я правиха(казаха че същинския ремонт го правят в Пловдив)в офиц.сервиз на БМВ за Русе (Русе кар )всичко с монтажа и демонтажа няма и 700лв.

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Моята преди година и полвина я правих в Пловдив бъб сервиза на Бош. Ремонта излезе 750лв с работата и 6 месеца гаранция. Лошото е че трябвашв да карам колата на пътна помощ дотам. Имаше и вариянт да пратя само помпата и да я ремонтират, но като ми вземат в Дупница пари за сглабяне и разглабяне и се връзва същото.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
BMW_325 TDS, мисля че ще тие по-удобно да ползваш ННсервиз на Бош до аерогарата в София. Можеш да намериш телефоните им в ИНет или дори в нашия форум ("Сервизно обслужване"). И аз съм на мнение, че е по-добре да си ремонтираш твоята помпа, отколкото да купуваш 2 ръка - не знаеш на ка во ще попаднеш и нямаш никаква гаранция.
И ако проблема е само в помпата, по-добре им довалчи колата при сервиза на Бош, да ти направят всички реглажи и настройки както трябва и си ползвай гаранцията спокойно.
И ако проблема е само в помпата, по-добре им довалчи колата при сервиза на Бош, да ти направят всички реглажи и настройки както трябва и си ползвай гаранцията спокойно.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
pazokolarov написа:BMW_325 TDS, мисля че ще тие по-удобно да ползваш ННсервиз на Бош до аерогарата в София. Можеш да намериш телефоните им в ИНет или дори в нашия форум ("Сервизно обслужване"). И аз съм на мнение, че е по-добре да си ремонтираш твоята помпа, отколкото да купуваш 2 ръка - не знаеш на ка во ще попаднеш и нямаш никаква гаранция.
Всички пишат за сервиза в Пловдив а ти сега сервиза в София, то верно че кой каде е доволен. Но не си прав за това че втора ръка не се знае..... то и след ремонта пак не се знае. Аз имам примерно 3 помпи минали сервиз на Бош и си ги продавам. Отремонтирал съм им електрониките и сега са 6 и си имат гаранция от Бош..... но вечно не седят на 6 месеца понеже имам и от 8 месеца за продан....
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ейй сега преди малко ми се обади майстора, който прави колата ( той има приятел който работи в БОШ ) и са му я занесли да я тестват и се оказва, че е със спукан блок и още нещо каза и за ремонта искат 1700 лева
И направо реших да си купя от колегата milennyc .... 650 лева за мене е една много добра цена за гаранция 6 месеца, пък и имам доверие на хората от форума
Та колега ние с тебе се чухме по телефона и се разбрахме за понеделник да я взема, но ако нещо стане така, че може и по рано да се видиме направо казваш и я зимам 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
да не дава господ на никого ! 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
8 мнения
• Страница 1 от 1