Полиране на фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Полиране на фарове
Знае ли някой къде мога да отида да ми полират стъклата отвътре и отвън естествено . Вътре има някакъв като прах седи >?! Много е дразнещо !
Трябва да се свали фара и да се отвори - но им нямам доверие , че ще го сглобят и оправят качествено, затова питам някой правил ли го е вече ?
Трябва да се свали фара и да се отвори - но им нямам доверие , че ще го сглобят и оправят качествено, затова питам някой правил ли го е вече ?
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Полиране на фарове
FERINOS написа:Знае ли някой къде мога да отида да ми полират стъклата отвътре и отвън естествено . Вътре има някакъв като прах седи >?! Много е дразнещо !
Защо ще си играеш с тия работи ефекта няма да е като нови ... колегата бабуна продаваше скоро такива предни нови стъкла на бош за 100лв двете
оппа ама те май бяха за преди фейса
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re: Полиране на фарове
Next написа:FERINOS написа:Знае ли някой къде мога да отида да ми полират стъклата отвътре и отвън естествено . Вътре има някакъв като прах седи >?! Много е дразнещо !
Защо ще си играеш с тия работи ефекта няма да е като нови ... колегата бабуна продаваше скоро такива предни нови стъкла на бош за 100лв двете
оппа ама те май бяха за преди фейса
Пласмасови са колега,не стъклени-120лв

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Потърси във форума на Е39 имаше доста добра тема за полиране на фаровете и стоповете. По-точно - как да си го напрвиш сам. Не е голяма философия. Трябва ти водна шкурка 1000, 1500 и 2000, полиращя паста и машинка за полиране (аз си ползвах дрелката с приставка).
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
11 мнения
• Страница 1 от 1