грешка P1622
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nadeto
- Потребител
-
- Кара: BMW X3
грешка P1622
Здравейте!Някой знае ли какво означава тази грешка P1622 и от какво е причинена.Казаха ми че не може да се изчисти.Търсих напред назад и стигнах до информацията,че тази грешка означава "не съответства идентификационния номер на имобилайзера".

- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
- nadeto
- Потребител
-
грешка P1622
Когато я закачиха на куплунга под предния капак не дава никаква грешка,тази грешка я дава когато закачат към куплунга под волана...а до колкото аз знам,ако е термостата или ще спре да отваря и колата ще загрява повече от нормалното или ще седи постоянно отворен и водата ще достига нормалната температура но много бавно...?не е ли така?
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Да, ако нещата са много със сигурност стрелката на температурата няма да се държи както трябва, но работите може да са тръгнали...
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
prel написа:Да, ако нещата са много със сигурност стрелката на температурата няма да се държи както трябва, но работите може да са тръгнали...
А може просто датчика да не е сработил и да е вдигнало ази грешка. А след чистене пак ли я вдига?
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
термостат е!
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... ight=p1622
тука го пише, а и имаше много други теми в е46фанатикс
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... ight=p1622
тука го пише, а и имаше много други теми в е46фанатикс

- nadeto
- Потребител
-
грешка
milennyc написа:prel написа:Да, ако нещата са много със сигурност стрелката на температурата няма да се държи както трябва, но работите може да са тръгнали...
А може просто датчика да не е сработил и да е вдигнало ази грешка. А след чистене пак ли я вдига?
За съжаление- да,след чистене...после отново я показва.майстора ми каза първо да взема датчика и ако грешката пак се появява след чистенето й чак тогава ще я тестваме със смяна на термостата...ще напиша когато разбера кое е...
7 мнения
• Страница 1 от 1