Моля за съвет!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Моля за съвет!

Мнение от miro petrov » 05 Сеп 2009, 9:31

Здравейте колеги!От скоро имам странен проблем с оборотите.Когато колата работи на място или я карам спокоино държи перфектни обороти,но в момента в който я изрежа над 5000 и освабодя от скорост и почват да играят между 500 и 900.Ходих на диагностика но явно не попаднах на правилното място.Казаха ми че масата на постъпвания въздух е 9кг/час а трябвало да е повече и най-вероятно двигателя трябвало да се отвори да видят как са клапаните :shock: .

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Сеп 2009, 9:53

Има едно моторче за празния ход - погледни го. И можеш да потърсиш малко - има доста писано тука.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Моля за съвет!

Мнение от ukelichko » 05 Сеп 2009, 9:57

miro petrov написа:Ходих на диагностика но явно не попаднах на правилното място.Казаха ми че масата на постъпвания въздух е 9кг/час а трябвало да е повече и най-вероятно двигателя трябвало да се отвори да видят как са клапаните :shock: .

Що не отворят и скоростната кутия и диференциала, после може и да я пребоядисат. Сори за спама, ама в тая криза всеки гледа да изкара някой лев на гърба на другите. Смени сервиза, за да не правя реклама виж в раздел сервизно обслужване има доста добри неофициални сервизи, които се знимават и разбират от нашите коли.
Изображение

Назад към E46