Радио а можеби и мулти волан?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Радио а можеби и мулти волан?
Здравейте колеги.От няколко дни се каня да пиша за проблема си и току що влизам във къщи и реших да го споделя със вас ако има някои който да ми помогне.Та по проблема значи със голямата навигация съм и мулти волана.Всичко си е оригинално ( казвам го за да няма вапроси относно ама провери си кабелите или нещо такова) та цъкам на радио и по принцип си ми намира автоматично радиата и ги пише на навигацията обаче като трягна да цъкам нагоре примерно и стига до последното рдио каквото и да било и не иска да отиде на първото примерно а трябва на ново да започна да цъкам копчето на другата страна.не съм барал нищо по настройките и е дразнещо много.Та ако има някой да помага! 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
Явно никой няма колега.Или може би не ънаят отговорите.От няколко дена имам друг проблем.Усилвам си музиката и и точно на едно определено усилване и баса отъад на ъадните колони спира и само пиштят.Даже и баскаста ми спира баса.Откачих усилвателя от тока нацяло и проблема си стои.Помогнете ПЛС!
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
На кой усилвател?Откачам баса и усилвателя и фаида няма.Днес разгобих колоните и от там направо откачих кабелите за усилвателя и пак нстава.Какво ли не пробвах!!!До едно положение се чува бас и след още малко като осиля и се губи вазможно ли е да има някакъв бушон за високите честоти на музиката или нещо такова???
5 мнения
• Страница 1 от 1