БМВ е-46 бушони
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ е-46 бушони
Моля помогнете ми каде се намират бушоните на е-46 всеки ми казва под жабката но не са там пича дето ми слага алармата ги търси там но накрая маи ги намери при волана от доло 4ак зад педалите зад кората но не сум мн сигорен за това ви пиша да ми помогнете ако можете преди да почна да разглабиам каквото и да е.. моля ако ниакои знае нека да каже мерси предварително.Иначе ми трябват защтото запалката ми спря да работи и мисля че е от бушоните...
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Отвори си жабката и гледай хубаво нагоре
на тавана на жабката са.Две бели чопчета отляво и отдясно се мърдат и висват бушоните в жабката:)

а пича с алармата кво прави там под волана ? да не е там ровил да свързва ел прозорците и шибидаха да се затварат като се заключи колата ? а и при монтажа на алармата тои свали циалата жабка и я сложи от вунка на седалката и ништо не намери ? за това питам вазможно ли е да не е видиал бушоните като е свалил жабката ?
- Rundev
- младши ентусиаст
-
Не го знам какво е ровил там,ама ако питаш мене смени "пича" щото, явно сефте вижда бмв "пича" тъй че не му се доверявай повече.
Бушоните са там кадето посочих,някой да ме коригира ако на някой е46 са случайно решили от завода да бъдат преместени другаде.
Бушоните са там кадето посочих,някой да ме коригира ако на някой е46 са случайно решили от завода да бъдат преместени другаде.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Да, колегата е прав. Тоя твой "пич" да не рови много където не разбира...я бързо да го сменяш. Той жабката като я е свалял сигурно не е погледнал нагоре.
Панела на бушоните е захванат с две бели "ушички" и се явява "таван" на самата жабка, не се сваля с нея.
Панела на бушоните е захванат с две бели "ушички" и се явява "таван" на самата жабка, не се сваля с нея.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Rundev
- младши ентусиаст
-
stilko написа:Да не се окаже накрая, че колата е била англичанка и бушоните наистина са при волана
Колега моята е англичанка и бушоните са си там където посочих.....

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
ок, не знам какво е толкова трудно,
напиши "e46 fuse box" в google images и
ще ти излезнат 1001 снимки къде са ти бушоните.
напиши "e46 fuse box" в google images и
ще ти излезнат 1001 снимки къде са ти бушоните.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Имаш схема,вътре в кутията с бушоните на нея пише кой бушон къде се намира.По спомен май беше 20-и някой си но ти виж схемата и много лесно ще се ориентираш!
14 мнения
• Страница 1 от 1