моля колеги помагайте!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 18 Авг 2009, 9:25

Колега кво стана - оправи ли колата? Какъв се оказа проблема?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokakabana » 18 Авг 2009, 10:38

нямашели нещо свързано с разтеглена агренажната верига немога да се сетя дали обаче симптомите небяха обратно (студена пали а топла неще)

Потребител
Аватар

Мнение от pav4o » 18 Авг 2009, 20:01

колеги може да затворите темата!с колата всичко е наред!
Какво да кажа ,след поредното ходене в БМВ Плевен а там хората грам ама грам не разберат, и и слушам глупостите, един приател ме насочи към майстор в гр.Ловеч.Отидох там, наистина човека си разбира от работата има строхотно холе стендове и всякъкви уреди техника за хиляди евра да не кажа и по голяма дума, всиакъкви части и на склад и всякък наща за които за първи път чувам. Порази ме чистотата и техниката която има, даже микроскопи на които гледа и най-малките детаили пропуснах да кажа че човека е инжинер.Оставих му колата-наистина бе ме страх, но излезе много коректен пък и като му гледах къщата с басеина и халето-доверих се.след два дена си взех колата полеше като часовник и ми взе толкова пари колкото ми каза че ще вземе за сваляне на ГНП и проверка на стенд.Толкова! допълнителни пари не ми е искал.
НО,НО,тои е много особен на характер,малко зевзек,или темерут незнам какво да кажа и колкото и да го въртях не пожела да ми каже какво и е правил ,а най-накрая ми каза че от дизели не разбирал.
За това и аз не мога да кажа приатели какво и бе.Но най-горещо го препоръчвам този, излезе вярно всичко козано за него и наистина е добар.Не знам, каза ми че колата е доста запазена че ГНП да чукна на дърво е добре ,маи и е правил центровка,не знам но колата наистина е добре гори ми градско 5.5 вярно не я натискам но е вярно-а извън 4.9 не ме псуваите де така е .Благодаря иначе колеги за отзивчивоста и се надявам с някои да се видим на збирките че аз съм нов член.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Мнение от ivo752 » 18 Авг 2009, 20:38

pav4o написа:колеги може да затворите темата!с колата всичко е наред!
Какво да кажа ,след поредното ходене в БМВ Плевен а там хората грам ама грам не разберат, и и слушам глупостите, един приател ме насочи към майстор в гр.Ловеч.Отидох там, наистина човека си разбира от работата има строхотно холе стендове и всякъкви уреди техника за хиляди евра да не кажа и по голяма дума, всиакъкви части и на склад и всякък наща за които за първи път чувам. Порази ме чистотата и техниката която има, даже микроскопи на които гледа и най-малките детаили пропуснах да кажа че човека е инжинер.Оставих му колата-наистина бе ме страх, но излезе много коректен пък и като му гледах къщата с басеина и халето-доверих се.след два дена си взех колата полеше като часовник и ми взе толкова пари колкото ми каза че ще вземе за сваляне на ГНП и проверка на стенд.Толкова! допълнителни пари не ми е искал.
НО,НО,тои е много особен на характер,малко зевзек,или темерут незнам какво да кажа и колкото и да го въртях не пожела да ми каже какво и е правил ,а най-накрая ми каза че от дизели не разбирал.
За това и аз не мога да кажа приатели какво и бе.Но най-горещо го препоръчвам този, излезе вярно всичко козано за него и наистина е добар.Не знам, каза ми че колата е доста запазена че ГНП да чукна на дърво е добре ,маи и е правил центровка,не знам но колата наистина е добре гори ми градско 5.5 вярно не я натискам но е вярно-а извън 4.9 не ме псуваите де така е .Благодаря иначе колеги за отзивчивоста и се надявам с някои да се видим на збирките че аз съм нов член.

Колега дай някакви координати,че и аз съм от една седмица със същия проблем :( стои ли колата 4-5 часа трудно пали

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 18 Авг 2009, 23:09

pav4o написа:НО,НО,тои е много особен на характер,малко зевзек,или темерут незнам какво да кажа и колкото и да го въртях не пожела да ми каже какво и е правил ,а най-накрая ми каза че от дизели не разбирал.

Интересно :roll:
Аз доста бих се зачудил дали да ида при такъв майстор :roll:
Хубаво е че колата е наред :D
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pav4o » 19 Авг 2009, 20:02

колега,човека се казва Николай от кв.Продимчиц това е квартал на гр.Ловеч когато стигнеш там всеки ще те опъти ,а в квартала има табели -ще го намериш.Тел мобилен 0887007282, или 06427681.
Колеги ,аз да ви кажа страшно не исках да си оставям колата тогава,нали ги знам маисторите в България живея,пък и сам по природа недоверчив но е много коректенр, пак и като видях джиповете отпред и къщата му се поуспокоих.
Полезна информация за колегата когато ще ходи там, почни леко с него ,и ще видиш ако се отпусне какви работи ще ти каже и покаже.На мен ми показа цялата апаратура ,показа ми под микроскоп елементи дефектирали на коман рейла стенда за помпите видове помпи ит.н. Не го хваля на ми оправи проблема.Почна с това че прави проверка защо и как не достига гориво как са помпи горивопроводи и други неща и стига до ГНП.За мен много разбира човека.Да чукна на дърво мисля да не ходя при него повече.А,каза ми че в северна България само при него и някъде във варна има такива стендове.
Поздрави и дано ти помогне ,звани му първо един телефон

Потребител
Аватар

Мнение от pav4o » 19 Авг 2009, 20:07

Еи иво757 сега видях че си от Русе до като бях там ,да ти кажа му донесаха помпи от Русе, каза че от Русе често при него ги карат.Успех братле!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Мнение от ivo752 » 20 Авг 2009, 7:29

pav4o написа:колега,човека се казва Николай от кв.Продимчиц това е квартал на гр.Ловеч когато стигнеш там всеки ще те опъти ,а в квартала има табели -ще го намериш.Тел мобилен 0887007282, или 06427681.
Колеги ,аз да ви кажа страшно не исках да си оставям колата тогава,нали ги знам маисторите в България живея,пък и сам по природа недоверчив но е много коректенр, пак и като видях джиповете отпред и къщата му се поуспокоих.
Полезна информация за колегата когато ще ходи там, почни леко с него ,и ще видиш ако се отпусне какви работи ще ти каже и покаже.На мен ми показа цялата апаратура ,показа ми под микроскоп елементи дефектирали на коман рейла стенда за помпите видове помпи ит.н. Не го хваля на ми оправи проблема.Почна с това че прави проверка защо и как не достига гориво как са помпи горивопроводи и други неща и стига до ГНП.За мен много разбира човека.Да чукна на дърво мисля да не ходя при него повече.А,каза ми че в северна България само при него и някъде във варна има такива стендове.
Поздрави и дано ти помогне ,звани му първо един телефон

Благодаря Ти много :bchug:

Предишна

Назад към E46