Проблем с изгорелите газове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dreamland_1
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с изгорелите газове
Здравейте ,колеги искам да ви попитам когато застана до колата когато работи мирише на изгорели газове и когато съм вътре и си отворя прозореца пак същото.Преди около 2 месеца сменях меката връзка но тогава ми миришеше и вътре в купето сега няма но отвън си остана проблема,също така когато спра мотора около нея се разнася ужасна миризма. Помогнете
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тая гадната миризма имаше нещо общос катализатора мисля... провери го дали не си е заминал.
Si non confectus, non reficiat.
- AUDI-6EFFFFFFFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 46/320d
- Мечтае да кара: самолет
здр колега имах подобен на твоя проблем карах моита в бош да сменят мека връзка на гарнето и сащо както казваш стоиш ли на място с отворен прозорец нисе диша в копето.Та проблема ми беше точно откадето почва ауспоха от двигатела или то направо е турбото там небяха ми затегнали има 2 болта понеже трудно се вкарва ключ там и неги стягат .Затова ги мразя сервизите аз иначе парите много бързо ги взимат.Ако имаш канал провери почти сам сигорен че е оттам или ако не виж данеби да неса ти напаснали някоя друга траба оато я оставиш запалена няма начин да невидиш откаде е.
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
И мойта леко вонка от време на време обаче аз вече на тея дребните неща не им обръщам внимание защото иначе трябва да превъртя тотално 

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
6 мнения
• Страница 1 от 1