сензор за външна температура
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
- maxy
- Потребител
-
- Кара: 318i, 98г, 1,9
извинявам се че пиша в темата на колегата ама и аз имам проблем с тоя сензор. понеже нямах такъв а като си отключих БК ми показва +50 та купих си обаче нещо не мога да намеря кабелите. възможно ли е да ги няма и възможно ли е да се прекарат и да се включи въпросния сензор.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега аз моя като го свалях гледам че кабелите за сензора идват от някакъв топ жици,така че ако нямаш кабели ще е лесно да си ги прекараш защото топа с жици минара на около 2 педи от сензора
- maxy
- Потребител
-
kokakabana написа:колко струва сензора и каде се предлага
в дару кар 62,73 лв с ддс преди няколко дена съм го купил. и буксата ако искаш да си смениш към 7 , 8 лв.
- maxy
- Потребител
-
unikalen88 написа:колега аз моя като го свалях гледам че кабелите за сензора идват от някакъв топ жици,така че ако нямаш кабели ще е лесно да си ги прекараш защото топа с жици минара на около 2 педи от сензора
а къде трябва да се включат? снопа ок ама вътре къде отиват ? някой жичкаджия дали може да ги върже , предполагам и бушон се слага абе не е проста работа май?
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
моя както си седях кротко на 1 светофар и каза ТИИИИТ -40 градуса и сега секи път като запаля ми титка и ми държи на борда само тая температура и ми писна да си го превключвам за часовника. А има някакфо побългаряване на тая джаджа и за 5 лв работи безотказно но не съм се интересувал точно както се прави

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Според мен колега някой датчик ти е разкачен,на мен като ми правиха климатика и тъпаците забравили да ми закачат датчиците,и аз като теб 3,4 дена карах на -40obi_fix написа:моя както си седях кротко на 1 светофар и каза ТИИИИТ -40 градуса и сега секи път като запаля ми титка и ми държи на борда само тая температура и ми писна да си го превключвам за часовника. А има някакфо побългаряване на тая джаджа и за 5 лв работи безотказно но не съм се интересувал точно както се прави

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Браво колега ти ме изкефи яко един от малкото хора който да предпочете нещо евтино и ефикасно което върши същата работа защото напрактика този датчик е точно един термистор, но понеже пише БМВ на него в ДАРУ е 60-70 лв.
Истината е че съм го сверявал с други търнометри и мери абсолютно точно.

Истината е че съм го сверявал с други търнометри и мери абсолютно точно.

- maxy
- Потребител
-
Добре де като ги нямам тея кабелчета как мога да си ги прекарам. схема нещо някой да даде писна ми да ми показва + 50. Сигурно първите Е46 са били без такива датчици са температурата съответно и кабели не са прекарани.
13 мнения
• Страница 1 от 1