Телефон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта
Телефон
Здравейте Колеги,
от скоро съм собственик на е46 фейслифт и съм в процес на запознаване с колата. Извинявам се предварително, ако темата е разсиквана вече, но не успях да намеря отговор... онзи ден си взех SIM копие на моята карта от МТеl, сложих я в постовката на телефона и ми изписа Suche Basis (предполагам трърси мрежа). Някъде във форума преди бях чел, че е нужно нещо по специялно, зада се подкара бг SIM, за това ли не тръгва телефона или е друг проблемът?
от скоро съм собственик на е46 фейслифт и съм в процес на запознаване с колата. Извинявам се предварително, ако темата е разсиквана вече, но не успях да намеря отговор... онзи ден си взех SIM копие на моята карта от МТеl, сложих я в постовката на телефона и ми изписа Suche Basis (предполагам трърси мрежа). Някъде във форума преди бях чел, че е нужно нещо по специялно, зада се подкара бг SIM, за това ли не тръгва телефона или е друг проблемът?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега имаше тема за телефона в колата,потарси я,на моя телефон като му сложих карта нетрагна и пишеше некви глупости,телефона ми е под лакатника,и се слага голяма карта,,,та не трагна искарах я сложих я в гсм,махнах пин кога и след като я залепих и сложих пак в колата трагна без проблем

2 мнения
• Страница 1 от 1