Разглобяване на задна врата Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Glamav написа:ПП ако някой колега има достъп до разни машинарии - гледах как може да се оправи проблема веднъж завинаги, с един простичък детайл и болтче - гарантирано няма да има начин да се счупи.
Колега, какво имаш в предвид под машенарии? Стругове, фрези, бормашини? Не е проблем да го начертая този детаел за който казваш ти! И да го дам да се изработи. С това се занимавам. Може и серийно да го пуснем

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Серийно не, но не мисля че е проблем като имаме чертежите качени във форума, адрес и телефон на някой майстор който прави детайлите и всеки да може да си купува.
Вдругиден заминавам и като се върна мисля да го сваля, да взема размерите и да направиш нужния чертеж. После все някой ще се навие да го изработи.
Може да се сложи и преди да се е счупила пластмасата което би спестило доста мъки на колегите и би отнело по 15 минути на врата.
Вдругиден заминавам и като се върна мисля да го сваля, да взема размерите и да направиш нужния чертеж. После все някой ще се навие да го изработи.
Може да се сложи и преди да се е счупила пластмасата което би спестило доста мъки на колегите и би отнело по 15 минути на врата.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Glamav написа:Серийно не, но не мисля че е проблем като имаме чертежите качени във форума, адрес и телефон на някой майстор който прави детайлите и всеки да може да си купува.
Колега, когато се върнеш, дрсни на лично за една среща. Имам всичко нужно за изчертаването на детайла. За изработката няма да има проблем.
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Айде колеги стискам палци да станат тези детайли,че и двата ми предни прозореца са прецакани поне като ги оправя повече да няма проблеми 

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3