проблем с телефон в колата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- BLACKSHARK
- Потребител
-
проблем с телефон в колата
здравейте, е46 99 година телефона е нокиа и си е кам колата ...ж германия работеше обаче тук като сложа сим карта ми писхе
"no service" ... някакви идей какъв е проблема ?
"no service" ... някакви идей какъв е проблема ?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
сигорно колега няма да работи с бг карти и нещо от сорта да е кодиран.моя неискаше да приеме картата но и махнах пин кода и трагна а когато беше с пуснат пин-самия телефон не ми дава да го напиша и ми пишеше нещо от този сорт,затова я сложи в телефон и и махни пина,после я залепи пак с тиксо или нещо подобно на колямата карта и я вкараи и би трябвало да стане
- BLACKSHARK
- Потребител
-
...махнахме и пина и пак същотоunikalen88 написа:сигорно колега няма да работи с бг карти и нещо от сорта да е кодиран.моя неискаше да приеме картата но и махнах пин кода и трагна а когато беше с пуснат пин-самия телефон не ми дава да го напиша и ми пишеше нещо от този сорт,затова я сложи в телефон и и махни пина,после я залепи пак с тиксо или нещо подобно на колямата карта и я вкараи и би трябвало да стане
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
да не я слагате на обратно колега или да не влиза хубаво,след като я сжали от голямата карта залепи ли я после и пасва ли добре,за да не звучи като реклама моята е м-тел
- BLACKSHARK
- Потребител
-
пробвахме с вива тел и м тел несме ...някой да има познат маистор който да се занимава с такива работи ?
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
- mirman
- Потребител
-
- Кара: m43b19
- Мечтае да кара: 330i e46 натъпкана с екстри:)
zdr kolega
за да не отварям нова тема с подобно питане ,ще си позволя да пиша в темата на колегата за което се извинявам !
та значи колата е е46 99" седан имам мулти волан с опция за телефон ,но ина4е нямам стойка и самия телефон в колата,
какво може да се направи за да си инсталирам тел.,от приятели с по нови бмв знам че се купува блутут и се инсталира и така ,но не сам наясно с цялата процедура>?
моля ако някой знае подробности да пише ,ще му бада мн благодарен:)
поздрави
та значи колата е е46 99" седан имам мулти волан с опция за телефон ,но ина4е нямам стойка и самия телефон в колата,
какво може да се направи за да си инсталирам тел.,от приятели с по нови бмв знам че се купува блутут и се инсталира и така ,но не сам наясно с цялата процедура>?
поздрави
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: zdr kolega
mirman написа:за да не отварям нова тема с подобно питане ,ще си позволя да пиша в темата на колегата за което се извинявам !
поздрави
Няма да е лесно. Има някакви китове готови мисля, трябва да провериш. Но ако искаш да ти е от волана според мен трябва оригинална система с телефон - а тя включва рисийвър, поставката за телефона, самия телефон, трябва ти антена(опашка) на тавана и т.н., и т.н. Но мисля че зависи от самия телефон, разгледай рийлоем за възможностите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Чакай чакай, да не искаш да кажеш че след като моята кошница има перка на тавана е имала и телефон някога ?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Glamav написа:Чакай чакай, да не искаш да кажеш че след като моята кошница има перка на тавана е имала и телефон някога ?
Ако е БМВ перка, а не тюнинг такава - най-вероятно. Перката е антената на телефона и навигацията(май).
Оригиналната перка има едно като гумено под нея, черно - не е директно лепната на тавана. Само така май ще познаеш. Е, и ако си извадиш екстрите на колата от интернет. На моята си е отбелязан телефон с безжичен приемник "Бизнес". И си го имам и бачка перфектно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Monteki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318D New Face
- Мечтае да кара: Някое "М" калпазанче
Glamav написа:Чакай чакай, да не искаш да кажеш че след като моята кошница има перка на тавана е имала и телефон някога ?
Не съм сигурен до колко "перката" е обвързана с телефона. Моята например е с мулти волан и телефонна система със стойка отпред, в страни от пепелника, но на покрива нямам антена.
Може би зависи каква точно е телефонната система.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
Archangel написа:Glamav написа:Чакай чакай, да не искаш да кажеш че след като моята кошница има перка на тавана е имала и телефон някога ?
Ако е БМВ перка, а не тюнинг такава - най-вероятно. Перката е антената на телефона и навигацията(май).
Оригиналната перка има едно като гумено под нея, черно - не е директно лепната на тавана. Само така май ще познаеш. Е, и ако си извадиш екстрите на колата от интернет. На моята си е отбелязан телефон с безжичен приемник "Бизнес". И си го имам и бачка перфектно.
маи колега перката е за навито ане за телефона,щото на моя телефон имам една малка антенка кадето е мястото на перката
- Archangel
- старши ентусиаст
-
unikalen88 написа:Archangel написа:Glamav написа:Чакай чакай, да не искаш да кажеш че след като моята кошница има перка на тавана е имала и телефон някога ?
маи колега перката е за навито ане за телефона,щото на моя телефон имам една малка антенка кадето е мястото на перката
Зависи от системата. Ако телефона е GSM не е обвързан с колата - просто БМВ са подписвали договори с Нокиа и са изработили поставки за телефоните.
А самите БМВ телефони(пише си БМВ на тях) нямат приемник в себе си. Приемника е под "ваничката" на централната конзола, в която седи дадения телефон.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,