Смешен, но влудяващ проблем сьс аудиото/радиото!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Смешен, но влудяващ проблем сьс аудиото/радиото!!!
Карам БМВ Е46 2004 с най-високо ниво на обурудване - голяма навигация, блутуут телефон и пр...
Вчера случайно натиснах бутона на волана за гласови команди, без да го задурйа достаьчно, за да подам команда и в един момент се оказа, че си - ди плейара, както и радиото са офф,.. дори малката жьлта лампичка до бутона на конзолата он/оф и сила на звука, не свети ... опитах всичко, но не мога да активирам пак аудиото, нито радиото и меко казано сьм крайно изнервен..
Някой с някакви идеи ?..
Вчера случайно натиснах бутона на волана за гласови команди, без да го задурйа достаьчно, за да подам команда и в един момент се оказа, че си - ди плейара, както и радиото са офф,.. дори малката жьлта лампичка до бутона на конзолата он/оф и сила на звука, не свети ... опитах всичко, но не мога да активирам пак аудиото, нито радиото и меко казано сьм крайно изнервен..
Някой с някакви идеи ?..
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
kiko™ написа:Натисни пак копчето (без да го задържаш) и виж дали ще се оправи
Мислиш ли, че не опитах вьпросното копче, както и всяка друга вьзможна комбинация от копчета - без резултат ...

Някак си сьм един вид 'дезактивирал' CD-то и радиото - не ги показва вьобще на дисплея, копчето Mode, fm/am, info - вьобще не работят...!
Много моля ако някой има някаква идея да я сподели !
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Бушон ?
Ако не мига червената лампичка най-вероятно няма захранване, което не е чак такава болка за умиране.
Ако не мига червената лампичка най-вероятно няма захранване, което не е чак такава болка за умиране.
Червена лампичка ? не ми свети лампичката на бутона за увеличаване и он/офф на музиката, но тя е жьлто-оранжева ...
т.е. ? може ли малко да разясниш каква ми е ситуацията според теб ?
дали има някакьв начин да му дам един хубав рестарт на всичко това си мисля аз ..? но ако сваля акумулатор, дали после ще ми разпознае ключа компютьра и вьобще няма ли да се скапят още 5 неща... понякога си мисля, че сьм си купил плейстейшьн - та тя тая кола има още 50 скрити функции ...
т.е. ? може ли малко да разясниш каква ми е ситуацията според теб ?
дали има някакьв начин да му дам един хубав рестарт на всичко това си мисля аз ..? но ако сваля акумулатор, дали после ще ми разпознае ключа компютьра и вьобще няма ли да се скапят още 5 неща... понякога си мисля, че сьм си купил плейстейшьн - та тя тая кола има още 50 скрити функции ...
- Glamav
- младши ентусиаст
-
Акумулатроа може да си го сваляш 100 пъти и освен часовника и дневния километраж не би трябвало да имаш проблеми.
На моя има един червен светодиод който мига само когато колата е без ключа на таблото, някаква вградена аларма предполагам. Ако дори и тя не светка явно няма захранване до касетофона, свали и првери. Преди всичко виж бушона за музиката.
На моя има един червен светодиод който мига само когато колата е без ключа на таблото, някаква вградена аларма предполагам. Ако дори и тя не светка явно няма захранване до касетофона, свали и првери. Преди всичко виж бушона за музиката.
- Glamav
- младши ентусиаст
-
Предполагам знаеш че на някои музики отзад преди колоните има усилватели. Ако пък не е това, защо не идеш до някой сервиз... нататък сме в сферата на гадаенето малко 

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
На мен така ми изчезна от дисплея телефона (докато търсих кабел за чейнджър в багажника) и се оказа просто че бушона е заминал 

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
11 мнения
• Страница 1 от 1