нещо странно

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

нещо странно

Мнение от quickshare » 29 Юли 2009, 19:56

Колеги,като карам и подам гас,между 2000-3000 оборота усешам по топката на ръчката за скоростите и по обръча на волана нека вибрация обаче не е като за небалансирана гума ми е като в ресзонанс с двигателя.....все едно нещо те гъделичка по дланта докато държа обръча........от какво може да е това или е нормално.Попринцип трябва да си правя баланс на гумите че волана ми тресе,но това може ли да има връзка с вибрацията???Тази въбрация почнах да я усещам или преди е била по-слаба след като ми се спука гумата,тогава я свали майстора и се получи дисбаланс,после друг майстор ми прави баланса но стана още по-зле,та от тогава го усещам това....но ви питам нормално ли е

Е46 320д 5ск. кутия ръчна
Има ли някакви тампони по ск.кутия защото в движение като изключа от скорост и изфорсирам до 2000-3000 оборота не осещам вибрацитата........най-много се усеща като ускорявам на 2,3 и 4 скорост
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokakabana » 31 Юли 2009, 15:26

виж си гумите или да нямаш криви джанти ако там е окей виж висящия лагер (преди имах Е36 компакт там са дава висящи лагера и единия ми се беше прецакал и имаше подобни симптоми). но виж първо гумите и джантите

Назад към E46