Проблем в охладителната система + някакво транакне (снимка)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е60
Проблем в охладителната система + някакво транакне (снимка)
Здравейте колеги,тази сутрин гледам до предната дясна гума - локва,оказа се че е антифриз.Долях до максимум,отидох на работа и на обяд като проверявам нивото на антифриза беше под минимума.Махнах кората,поогледах от къде може да тече,но не видях нищо.Според вас от къде може да е проблема?
Само да добавя,че не бях затегнал добре капачката на разшерителният съд.
Благодаря Ви!
Само да добавя,че не бях затегнал добре капачката на разшерителният съд.
Благодаря Ви!
Последна промяна divvakka на 27 Юли 2009, 21:18, променена общо 2 пъти
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
оказа се, че трябваше да налея доста антифриз още и я обезвъздушихме с един приятел.
Обче чух някакво тракане - на снимката е показано къде е долу-горе.
Имате ли някой представа от какво може да е ?
http://195.149.248.189:8080/2009-07-27/ ... e32a41a667
Благодаря Ви....
Обче чух някакво тракане - на снимката е показано къде е долу-горе.
Имате ли някой представа от какво може да е ?
http://195.149.248.189:8080/2009-07-27/ ... e32a41a667
Благодаря Ви....
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Колега 1 за тракането и моята го има докато е студена, но до 2 3 мин и спира като позагрее. Това да не те притеснява не си нито първия нито посления. Според мен имаш спукано казанче на антифриза. Може би е само сцепено лекичко и като загрее дупката се отваря и започва леко полеко да изтича. Когато е студена пукнатината се свива и теча спира. Така беше и с моето казанче преди да го сменя. Също каза че не си затворил добре капачката от там също се губи мн течност. Последния ми съвет е да огледаш всички водни съединения внимателно, ако не тече и от там тогава отиди на майстор.
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
krasy1982 написа:Колега 1 за тракането и моята го има докато е студена, но до 2 3 мин и спира като позагрее. Това да не те притеснява не си нито първия нито посления. Според мен имаш спукано казанче на антифриза. Може би е само сцепено лекичко и като загрее дупката се отваря и започва леко полеко да изтича. Когато е студена пукнатината се свива и теча спира. Така беше и с моето казанче преди да го сменя. Също каза че не си затворил добре капачката от там също се губи мн течност. Последния ми съвет е да огледаш всички водни съединения внимателно, ако не тече и от там тогава отиди на майстор.
благодаря колега, транакането ме притеснява, при мен го прави и при загрят автомобил...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тракането което чувате най-вероятно се дължи на лагера на съединителя,опитай докато работи,без съединител да напинеш скоростният лост към 2 ра предавка или натисни съединителя
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
Интрересното е, че спря да тече,явно не съм завил капачката като проверявах нивото същия ден. Обаче нялах около 3,4 литра оттогава (и все доливам) и ми се иска да е изтекло точно толкова, а да не го губи. Ще я наблювадам днес и утре,ако губи антифриз - работата не отива на добре
9 мнения
• Страница 1 от 1