airbag шофьорска седалка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
airbag шофьорска седалка
Проблема е следния. Както си карах колата и светна лампата за възглавниците. Казвам си на ум сигурно е от датчика на седалката на пасажера ще го оправя, но уви. На диагностика показва седалка на шофьора. Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с такова нещо и как мога да реша проблема? Датчика на пиропатрона ли се намира, защото като погледнах ми се стори че не е същия като този на другата седалка?
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: airbag шофьорска седалка
На шофьорската седалка виш буксата на пиропатрона най вероятно при местенето на седалката не дава хубав контакт.Там няма такъв датчик като на пасажерската.krasy1982 написа:Проблема е следния. Както си карах колата и светна лампата за възглавниците. Казвам си на ум сигурно е от датчика на седалката на пасажера ще го оправя, но уви. На диагностика показва седалка на шофьора. Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с такова нещо и как мога да реша проблема? Датчика на пиропатрона ли се намира, защото като погледнах ми се стори че не е същия като този на другата седалка?
- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
единственото желязно решение е режи куплунга и ги запой така ще си 100 процента сигурен че няма да имаш проблем ако ли не изключи контакта измъкни куплунга стисни малко конекторите и връзката ще се възстанови обаче после ще трябва да ти търкат грешката понеже се е запаметила и ще продължи да ти свети успех колега дано всичко да е наред 

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
lucifer_bmw написа:единственото желязно решение е режи куплунга и ги запой така ще си 100 процента сигурен че няма да имаш проблем ако ли не изключи контакта измъкни куплунга стисни малко конекторите и връзката ще се възстанови обаче после ще трябва да ти търкат грешката понеже се е запаметила и ще продължи да ти свети успех колега дано всичко да е наред
мерси колеги за отзивите. Наистина проблема беше в конектора. За сега го оправих с контактен спрей и изчистване на грешката. Дано работи и не ме мъчи, ако ли не ще послушам колегата и ще го запоя
4 мнения
• Страница 1 от 1