Странен проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Странен проблем
Здравейте колеги.Миналия ден имах работа до София,отидох и се върнах,карах що годе спокоино 160-180,демек не съм цедил колата.Обаче като се върнах и си вкарвах колата в гаража дочух звук подобен на този http://www.youtube.com/watch?v=_7VMfeT0UK0 но много-много по слаб.На другия ден веднага по майсторите.Пратиха ме при едни които правят само турбини....чуха този звук но ми казват че не е от турбината,казаха ми ако искам профилактика може да ми направят но не било от турбото.Отидох при моя си майстор та той ми каза че също е вероятно да има цепнатина или да е прегорял колектора.Колата няма никакъв спад на мощност,не пуши,не гори масно,пушка е.И мен ме съмнява колектора или някъква разхлабена тръба към турбото да има та да се чува така......Вие на какво мнение сте???
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
- quickshare
-
-
Аз не се притеснявам....просто съм свикнал колата да ми е абсолютно изрядна и най-малкото ме дразни.Иначе ще я покарам тая седмица и другата евентуално ще се сваля турбината и колектора,да се види какво е най-малкото за прочистване от нагар и т.н.
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Е, не е ли нормално така да се чува турбината? Смисъл доооста по-слабо от на клипа де, но все пак... 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Според мен не е нормално така да ти свири турбината, дори да е доста по-слабо от това на клипчето... Закарай я да ти я преслуша доктор, щото това е звука на турбина, която вече чува камбаните. По-добре трицифрена сума за рециклиране отколкото голям ОХ с купуване на новичка.
Si non confectus, non reficiat.
- quickshare
-
-
Ми ще видим какъв е филма от цялата работа.....питах го дали има части за рециклиране на турбината и той ми каза че има,а в сервиза му имаше поне 1000 турбини.Като чета уж не се рециклирали турбините на 150к.с. ама ще видим
Нямам представа колко е нормално да свири турбината... При мен от няколко седмици се появи едно съвсем лекичко просвирване при отпускане педала на газта и падане на оборотите. Нямаше загуба на масло, не пушеше (поне аз не съм забелязал). И в един момент връщайки се от път колата просто загуби мощност... Явно си е дошло времето за смяна на турбината. 

8 мнения
• Страница 1 от 1