Мнение за покупка в понеделник ! :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Мнение за покупка в понеделник ! :)
Бебчето е качено преди няколко дена в мобиле.де, савсем пресно е !!
Ще го лапнат прекалено бързо, ето защо май аз ще се опитам да съм първия.
НО, все пак не съм кой знае какъв специалист... бих се зарадвал на мнения !
http://home.mobile.de/home/showDetails. ... Type=false
Мерси предварително !
Ще го лапнат прекалено бързо, ето защо май аз ще се опитам да съм първия.
НО, все пак не съм кой знае какъв специалист... бих се зарадвал на мнения !
http://home.mobile.de/home/showDetails. ... Type=false
Мерси предварително !
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Добре й стои бялото, не бях виждал на компакт. От няколко снимки не може да се добие представа, но изглежда доста добре... Все пак имай предвид,че не е мега-далавера цената и не знам защо мислиш, че ще се продаде веднага. Само не разбрах в кое мобиле е - бг или немското. Ако е в Германия (по линка съдя,че е така), имаш и допълнителни разходи по докарването и регистрацията + обслужване и някоя и друга част, така че стъпваш на около 17к, за да я караш тази кола, ако не свалиш от цената. В мобиле има доста компакти бензин с ръчни скорости и имаш избор около тази цена. Но ако си я харесал и си решил, успех, определено хваща окото! Само че не си прави илюзии да я караш със спортното окачване и тези джанти в България - ще съсипеш и джантите, и колата и нервите си... Освен ако не ходиш само на кафе с нея. И кората с музиката ще трябва да преправиш, че си първия клиент на наркоманите. Не се заяждам, нещата,които изброявам са все не-малки разходи. Сега нещо хубаво от опит - колата е страхотна за каране, с ///М окачването и широки гуми е като ютия на пътя, завоите са невероятно изживяване, макар,че стъпва малко тежко по неравностите (не знам каква кола си карал досега, но с широки гуми и малките неравности са неприятни), които дори по магистралите у нас ти влизат директно във волана, зъбите и джоба. Седалките са малко по-твърди от рекарото на Е36, но за сметка на това доста по-удобни на дълги разстояния (опората на седалището и кръста е по-добра според мен), отново с уговорката да не друса. Тази кола е доста по-тежка от аналогичната Е36, така че не очаквай чудеса от двигателя, но все пак това е в голяма степен субективно възприятие. Ако имаш някакви конкретни въпроси, питай.
Never mistake motion for action...
колега мерси за пост-а !!!
значи моята ситуация е че в момента съм в холандия и много ми се ще да се докарам с баварка като тази.
в момента най големия ми страх е че колата е базов цвят черен, боядисана бяла.
видях диск-а на спирачката - тотално за смяна
и някакси в момента по ми изглежда като напудрена кола просто за продан.
Ще ми се да разбера до колко боята е читава и до колко няма просто да изръся парите за нищо и след това да я оправям...
в понеделник отивам да я гледам
ако можеш да ми помогнеш с това как да разбера на място за боята ще съм изключително благодарен !!
значи моята ситуация е че в момента съм в холандия и много ми се ще да се докарам с баварка като тази.
в момента най големия ми страх е че колата е базов цвят черен, боядисана бяла.
видях диск-а на спирачката - тотално за смяна
и някакси в момента по ми изглежда като напудрена кола просто за продан.
Ще ми се да разбера до колко боята е читава и до колко няма просто да изръся парите за нищо и след това да я оправям...
в понеделник отивам да я гледам
ако можеш да ми помогнеш с това как да разбера на място за боята ще съм изключително благодарен !!
4 мнения
• Страница 1 от 1