бежова боя за кожения салон ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
намерих си бежова казабланка с тампонче от пред пробвах първо на бял лист но то като водичка неоцветява съвсем лек нюанс на бежави ако се вгледаш пробвах върху кожата и нямаше абсолютно никакъв ефект 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
На лист може да не става желания ефект, пробвай на кожата на място, където не се вижда, примерно под седалката в края на кожата....и кажи дали нещо е станало да се прее.а и аз!?obi_fix написа:намерих си бежова казабланка с тампонче от пред пробвах първо на бял лист но то като водичка неоцветява съвсем лек нюанс на бежави ако се вгледаш пробвах върху кожата и нямаше абсолютно никакъв ефект

Сива "Казабланка"имаше ли колега?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
значи светло бежовата е била безцветна като лустро...за това не се е получило нищо .. цял ден гледам магазини за такива работи сива няма бяла черна и прозрачна само минах доста магазини и предполагам че дори не се произвежда но намери... някой да може да ми каже откаде да си зема тогава някфа друга светло бежова боя за салона ?titto написа:На лист може да не става желания ефект, пробвай на кожата на място, където не се вижда, примерно под седалката в края на кожата....и кажи дали нещо е станало да се прее.а и аз!?obi_fix написа:намерих си бежова казабланка с тампонче от пред пробвах първо на бял лист но то като водичка неоцветява съвсем лек нюанс на бежави ако се вгледаш пробвах върху кожата и нямаше абсолютно никакъв ефект
Сива "Казабланка"имаше ли колега?
- titto
- старши ентусиаст
-
Не може да няма бои за кожи в различни цветове, но къде....някой магазин за кожи, или някой тапицер...!?obi_fix написа:... някой да може да ми каже откаде да си зема тогава някфа друга светло бежова боя за салона ?

--------------------------------------------------------------------------------------------
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Тази Казабланка която взех аз беше супер наситена на цвят и я взех от Кауфланд.Следващия път като ходя ще проверя за сива дали няма. 

- titto
- старши ентусиаст
-
10xkalanak написа:Тази Казабланка която взех аз беше супер наситена на цвят и я взех от Кауфланд.Следващия път като ходя ще проверя за сива дали няма.
Аз ще питам тапицера до работата ми, с какво се боядисват(запълват)кожите!

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
да бе и мен това ме е яд 100% има някаде и ме чака но откаде да знам каде да търса и тн почнах да се замислям да питам некой обущар
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2